CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019. Ana Maria Pantaze a luat MARELE PREMIU de 120.000 DE EURO. Cum s-a votat

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019. Premiul în valoare de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent se duce la Ana Maria Pantaze.

RomaniaTV.net
01 iun. 2019, 06:03

UPDATE: Ana Maria Pantaze a câştigat ediţia a 9-a a show-ului ROMANII AU TALENT. Ea l-a învins în finală pe Aris Negoiţă. Pe locul 3 s-a clasat Corul de copii al Operei Naționale. Au urmat Ema Stoian, Elena Gibson,  Anton Joseph, Magitot, Andreea Tucaliuc, Isabela Stănescu, Rareș Bratu și Stevie Starr .

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019 UPDATE: Magitot a câştigat premiul de originalitate de 10.000 de euro!

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019, FINALA ROMANII AU TALENT 2019. Cei mai talentați dintre eroi intră în lupta supremă pentru votul publicului! Mâine, de la 20:30, cei 11 finaliști încep lupta pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent!  

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019, FINALA ROMANII AU TALENT 2019. 

Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc, Anton Joseph, Aris Negoiță, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu, Isabela Stănescu și Stevie Starr sunt pregătiți pentru seara vieții lor, aplauzele sunt gata să fie auzite, iar votul va decide câștigătorul sezonului #9suprem.

Concurenții sunt nerăbdători să urce din nou pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon, și să le aducă telespectatorilor un spectacol de neuitat.

Vineri, publicul va alege cine va câștiga titlul de cel mai talentat român! Concurenții pot fi votați prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. 

Tot vineri, în marea finală, Smiley și trupa sa vor cânta cea mai nouă piesă, Song about nothing. „Cred că avem nevoie de ceva mai multă veselie în lume, așa că am decis să lansez mai multă muzică cu mesaje pozitive și vesele. Song about nothing e abia începutul, e un joc în care tot ce trebuie sa faci este să dansezi… așa cum simți. Așa ne vom distra împreună vineri, în finala Românii au talent. Cu voie bună și chef de dans.”, a spus Smiley.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019: Magitot, Ema Stoian, Azeri brothers și Elena Gibson pot fi votaţi pentru premiul de originalitate! 

Semifinalele sezonului #9suprem Românii au talent au adus un spectacol extraordinar, 11 finaliști care vor lupta vinerea aceasta pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro, și 4 candidați pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro.

 

Jurații au urmărit cu mare atenție cei 24 de concurenți, iar la finalul fiecărei semifinale au ales câte doi candidați pentru originalitate. Aceștia sunt: Magitot, Ema Stoian, Azeri brothers și Elena Gibson.

Magitot i-a cucerit pe toți cu numerele lui atipice de magie și stand-up comedy, Ema Stoian a fermecat cu delicatețea și siguranța mișcărilor de dans contemporan, Azeri brothers au ținut de fiecare dată publicul în tensiune cu momentele de forță pe care le-au prezentat, iar Elena Gibson a demonstrat că perfecțiunea există, prin reprezentațiile ei de pole dance și balet.

Cei patru candidați la premiul de originalitate pot fi votați până vinerea aceasta, prin SMS cu codul de concurs al fiecăruia, la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil). Codurile concurenților sunt: Magitot – 08, Ema Stoian – 05, Azeri brothers – 20 și Elena Gibson – 24.