CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020 Radu Palaniţă îşi va lua o casă şi va ajuta o familie nevoiaşă

Publicat: Sâmbătă, 30 Mai 2020 06:17 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Mai 2020 06:43 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Mecanicul auto Radu Palaniță a câștigat Românii au talent, sezonul 10!

Mecanicul auto Radu Palaniță, care l-a impresionat cu vocea sa pe Florin Călinescu și l-a făcut să apese Golden Buzz-ul, a câștigat Românii au talent, sezonul 10. 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Mecanicul auto Radu Palaniță l-a impresionat pe Florin Călinescu

Radu Palaniță a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiții, a reușit să-i impresioneze pe jurați, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniță a ajuns direct în Marea finală națională.

După momentul său, când a cântat, în manieră proprie, hitul ”My Way”, Radu Palaniță a obținut cele mai multe premii de la telespectatorii români și a câștigat premiul cel mare - titlul de ”cel mai talentat” și suma de 120.000 de euro.

Pe locul 2, s-a clasat Siena Vușcan (20.000 de euro),  iar pe locul 3 (10.000 de euro) - Mihai Țigaret.

”Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

Radu Palaniță a declarat, recent, că dacă va câștiga marele premiu la Românii au talent, ”îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

premiu la Românii au talent, ”îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

În cel de-al zecelea sezon ”Românii au talent”, mecanicul auto Radu Palaniță l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu în așa măsură încât a obținut de la acesta un Golden Buzz.Care au fost cele mai memorabile reacții ale prietenilor și rudelor?

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, cu atât mai puțin eu. Ei au crezut mereu în mine și le mulțumesc.

Cine te-a impresionat cel mai mult dintre jurați și de ce?

Am fost foarte impresionat de domnul Florin Călinescu. Un om încercat din greu de viață, am simțit din plin momentul când mi-a dat Golden Buzz-ul și mi-a acordat șansa de a face ceva în privința muzicii. Îi mulțumesc, din nou, cu această ocazie.

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la Românii au talent?

Nu m-am schimbat, rămân același om pe care lumea îl cunoaște. Nu cred că există ceva în această viață să poată să-mi schimbe caracterul – rămân OM.

Cum ți s-a schimbat stilul de viață în această perioadă? 

Am rămas la același stil de viață, muncesc și mă bucur de lucruri. Am o educație, sunt o serie de principii la mijloc.

Ce ai face cu banii, în cazul în care ai câștiga premiul cel mare?

Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castigator romanii au talent 2020 Radu Palaniță
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H