CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Surpriză uriaşă într-o finală inedită din cauza pandmiei de coronavirus

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV, a ajuns la sezonul cu numărul 10. Acest sezon a debutat pe 7 februarie 2020 și aduce în fiecare săptămână surprize de proporții în fața juriului și a publicului.

29 mai 2020, 05:26

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Cea mai urmarita emisiune de la Pro TV se apropie cu pasi repezi de finala. In acest an, toti concurentii de la Romanii au talent care au primit Golden Buzz se vor lupta pentru marele premiu.

Câştigător finala ROMÂNII AU TALENT. Se anunţă momente spectaculoase și pline de emoție, pregătite de cei 10 câștigători ai Golden Buzz-ului din acest sezon: Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Mihai Țigaret, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan şi Theodor Marcu. De asemenea, în FINALA ROMÂNII AU TALENT 2020, pe lângă premiul mult dorit de 120.000 de euro, vor exista și premiul pentru locul 2, în valoare de 20.000 de euro, și premiul pentru locul 3, în valoare de 10.000 de euro.


CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Cum votezi favoritul în FINALA ROMANII AU TALENT 2020

Îți poți susține concurentul preferat, prin vot, trimițând codul de votare aferent fiecărui concurent, prin SMS la numarul 1264. 

Tariful este de 0.48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil. 

Poți vota și online, accesând  https://vot.romaniiautalent.protv.ro/ 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Vineri 29 mai,  de la 20:30, concurenții încep lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro, într-o experiență de neuitat, trăind prima finală de acasă! Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh sunt pregătiți pentru seara vieții lor și pentru șansa de a câștiga încrederea celor care îi urmăresc! 

Votul va aparține celor de acasă care-și vor putea susține favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, cât și online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro

De asemenea, votul îți poate aduce unul din cele 30 premii oferite de LIDL. Îndrăznește să mizezi pe concurentul pe care-l vezi pe primul loc și poți câștiga vouchere de cumpărături de 250 de lei dacă vei avea dreptate!

În premieră, locurile 2 și 3 vor fi recompensate pentru performanțele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în marea finală, vom afla cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro pentru care s-a votat în această săptămână. 

Momente noi, spectaculoase, concurenți și jurați care vor oferi o seară magică din casele lor și o decizie care va aparține în totalitate telespectatorilor. Toate acestea și multe alte surprize nu pot fi ratate mâine seară, de la 20:30, în marea finală a sezonului 10 Românii au talent! 

FINALA ROMANII AU TALENT 2020. Simon Cowell, creatorul „Got Talent”, mesaj pentru telespectatorii români. Ce a transmis britanicul 

Romanii au talent 2020 a fost un sezon atipic si intens. Drept dovada, in finala de pe 29 mai de la Pro TV se vor duela toti concurentii care au primit Golden Buzz.

Sezonul 10 aduce 10 nume de concurenti foarte buni, care se vor duela pentru marele premiu de 120.000 de euro. Acestia sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Palanita, Daria Calugaru, Mihai Tigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT si Siena Vuscan.

Castigator Romanii au talent 2019

Anul trecut, marele premiu de la Pro TV a fost castigat de o croitoreasa Ana Maria Pantaze.

Tanara a impresionat publicul, dar și pe jurați cu vocea ei. Ea a fost trimisa direct in semifinala de Mihai Petre, care a apasat Golden Buzz-ul, in faza auditiilor. 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Cei 10 finaliști ai sezonului 10 al show-ului de talente

Așadar, iată lista celor 10 finaliști ai sezonului 10 „Românii au Talent“:

  • Siena Vușcan, fetița de 10 ani pasionată de cultura chineză, care a primit de la Andra Golden Buzz. Copila i-a cucerit pe cei patru jurați din prima clipă interpretând o melodie militărească din China, și purtând uniforma de luptă a armatei chineze.
  • Sara Ardelean, o altă fetiță de 10 ani care a reușit să ia Golden Buzz, șocând prin profesionalismul și mimica pe care a avut-o în timp ce dansa. La momentul ei, Mihai Petre a izbucnit în lacrimi.
  • Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur. Femeia în vârstă de 34 de ani a cucerit definitiv inimile juraților prin interpretarea sa deosebită. Aura cântă muzică clasică, iar la auzul ei Florin Călinescu a stat cu ochii închiși pentru a simțit fiecare vers al melodiei.
  • Mihai Țigaret, geniul la pian. Băiatul în vârstă de 13 ani se numără printre tinerii pianiști confirmați din România, și care a obținut deja numeroase premii la concursuri naționale, regionale și locale. Posesor al unui talent prețios, băiatul vrea să își dea doctoratul când va împlini 14 ani.
  • Daria Maria Călugăru, blondina dansatoare pe hoverboard care a impresionat pe toată lumea. Micuța i-a luat pe toți prin surprindere cu mișcările și coregrafia sa fără cusur, iar pe Smiley l-a șocat de-a dreptul.
  • Theodor Marcu, un băiețel de 6 ani care vrea să ajungă „geniul tuturor lucrurilor“. Talentul său: face calcule japoneze. Deși e clar că îi place matematica, el spunea că e îndrăgostit și de muzică, iar gimnastica îl relaxează. „Mi-aș dori să ajung la Mozart, ca Beethoven, Schubert“, mai declara micuțul.
  • Gennady Tkachenko-Papizh, rusul de aur. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a electrizat întreaga audiență cu „harul“ său. „Am iubit muzica dintotdeauna. Mi-am descoperit talentul, încă de pe vremea când eram copil. Sper să pot oferi o prestație cât pentru o viață!“, declara Gennady.
  • Erno Varga, primul concurent care a luat Golden Buzz. Tânărul de 31 ani din Oradea are talent cu carul, dar, din nefericire, se trage dintr-o poveste tristă de viață. Tânărul a locuit până la 18 ani în orfelinate, ca mai apoi să fie nevoit să înfrunte viața nedreaptă.
  • Radu Palaniță, bărbatul care a ridicat sala în picioare cu vocea sa impresionantă. De meserie mecanic auto, talentatul concurent a fost extrem de surprins de emoțiile pe care le-a provocat numărul lui.
  • Duo Maintenant, trupa formată din Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard. Cei doi au avut o prestație remarcabilă pe scena emisiunii „Românii au Talent“ impresionând atât jurații, cât și spectatorii prezenți în sală.

Cine credeți că va fi marele câștigător? 

Se știe deja cine are mai multe șanse să câștige sezonului 10 al emisiunii Românii au talent?

Iată cui au fost acordate cele 10 Golden Buzz-uri din cadrul sezonului 10 al emisiunii Românii au talent. 

Prima ediție a emisiunii Românii au talent a avut loc pe data de 7 februarie 2020 și atunci au fost acordate primele Golden Buzz-uri din acest sezon, primul a fost oferit de către Andi Moisesc către Erno Varga, iar al doilea a fost oferit de Smiley și Pavel Bartoș lui Gennady Tkachenko-Papizh. 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. A doua ediție a emisiunii a trimis un băiețel direct în semifinale. Theodor Marcu are doar 6 anișori și Andi Moisescu ia oferit cel de-al treilea Golden Buzz din sezonul 10 pentru calculul japonez metal pe care acesta l-a făcut.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Golden Buzz-urile al patrulea și al cincilea

Concurentul de la “Românii au talent” care a primit al patrulea Golden Buzz din acest nou sezon spectaculos, este Radu Pălăniță e profesie mecanic auto.

În ediția de pe 28 februarie, Smiley și Pavel Bartoș au fost lăsați cu gura căscată de Daria Călugăru, căreia aceștia i-au acordat al cincilea Golden Buzz care au trimis-o direct în semifinale.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Al șaselea și al șaptelea Golden Buzz

Al șaselea Golden Buzz a fost acordat în ediția de pe 6 martie, când Andra a fost impresionată de Mihai Țigaret, pianistul de 13 ani pentru care aceasta a apăsat butonul auriu.

În ediția de vineri 13 martie din emisiunea Românii au talent, sezonul 10, stewardesa Aura Marcu l-a determinat pe Florin Călinescu să ofere al șaptelea Golden Buzz tinerei care a trăit în 11 centre de plasament până să primească șansa vieții.

Se știe deja cine are mai multe șanse să câștige sezonului 10 al emisiunii Românii au talent?

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Golden Buzz: opt și nouă

Momentul Sarei Ardelean, fetița de 10 ani, care l-a impresionat pe Mihai Petre cu numărul ei excepțional de dans, în ediție de pe 20 martie, a fost răsplătită cu Golden Buzz-ul cu numărul opt, care a trimis-o direct în semifinală.

Vineri , 28 martie,  la Românii au Talent, sezonul 10, momentul de dans acrobatic al cuplului Duo Maintenant, l-a făcut pe Mihai Petre să le ofere cel de-al nouălea Golden Buzz, celor doi dansatori, care au fost elevi ai Nadiei Comăneci.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Al zecelea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 10

Siena Vușcan a primit cel de-al zecelea și ultimul Golden Buzz din partea Andrei, care a fost impresionată de vocea micuței chinezoaice, în vârstă de doar 10 anișori, în ediția de vineri 3 aprilie. După momentul de excepție al Sienei Vușcan, Andi Moisescu afirma că:

„Cred că are cele mai mari șanse să câștige anul acesta”

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Siena descalificată de la Românii au talent

Din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor impuse de starea de urgență, Siena, una dintre marile favorite de la Românii au Talent,  nu va mai participa în show-ul TV. În cursa pentru cei 120.000 de euro au rămas nouă concurenți, iar lupta între ei este foarte strânsă.

Cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz sunt pregătiți pentru marea finală Românii au talent! Sunt cei care au ridicat sala în picioare, care au lăsat jurații și prezentatorii fără cuvinte și care i-au convins să apese butonul auriu: cei 10 finaliști ai sezonului 10! 


loading...