FINALA ROMANII AU TALENT 2020. Simon Cowell, creatorul „Got Talent”, mesaj pentru telespectatorii români. Ce a transmis britanicul

FINALA ROMANII AU TALENT 2020. Vineri, 29 mai, la PRO TV, cei mai talentați 10 concurenți se vor înfrunta, în numere spectaculoase, pentru premiul cel mare de 120.000 de euro.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 08:52
FINALA ROMANII AU TALENT 2020. Simon Cowell, creatorul „Got Talent”, mesaj pentru telespectatorii români. Ce a transmis britanicul

Telespectatorii români vor avea parte de momente inedite, extrem de ambițioase și complet spectaculoase din partea celor 10 câștigători ai Golden Buzz-ului din acest sezon: Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Mihai Țigaret, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan, Theodor Marcu. 

Citeşte şi: Un concurent a fost umilit pe scena „Românii au Talent”. Andra: „Ai cântat cum sforăie tata”

Special pentru această ocazie, MAREA FINALĂ Românii au talent – sezonul 10, Simon Cowell, creatorul formatului ”Got Talent”, a ținut să transmită un mesaj video tuturor telespectatorilor români. 

Finala „Românii au talent” este la Pro TV vinerea asta. Nu o rataţi„, a declarat Simon Cowell pentru telespectatorii români. (Vezi AICI video) 

Cum se decide câştigătorul Românii au talent

Schimbările impuse de pandemia de coronavirus își pun amprenta și asupra felului în care Românii au talent, emisiune ajunsă la sezonul 10, urmează să-și desfășoare ultimele trei ediții din acest an.

Oficialii postului de televiziune au anunțat într-un comunicat cum se vor desfășura cele trei ediții:

-ultimele trei ediții din Românii au talent au loc pe 15 mai, 22 mai și pe 29 mai

-anul ăsta, Românii au talent nu va avea o semifinală, ci o ediție specială cu unele dintre ele mai originale momente ale sezonului, ceea ce reprezintă o premieră pentru show. „Din acest moment, puterea se mută în mâinile telespectatorilor”, notează Pro TV. Care anunță că numărul cu cele mai multe voturi din această ediție specială urmează să primească Premiul de originalitate în ultima ediție Românii au talent, adică în finală

-o altă premieră o reprezintă finala Românii au talent care se va disputa între concurenții care au primit Golden Buzz în preselecții. Paginademedia a aflat că oficialii Pro TV pregătesc „o premieră” și că nu exclud să transmită și imagini în direct. „Va fi ceva inedit și în premieră, care nu exclude și imagini live”, spun reprezentații postului pentru paginademedia.ro.