Câştigător Românii au talent 2022. Mama lui Darius Mabda, mesaj emoţionant pe Facebook

Românii au talent 2022. FINALA marelului concurs de talente de la Pro Tv a fost câştigată de Darius Mabda, care a obţinut premiul de 120.000 de euro.

28 mai 2022, 00:49

Câştigător Românii au talent 2022, Darius Mabda. „Doresc să vă mulțumesc sincer pentru că l-ați sprijinit și ajutat pe Darius Mabda și de această dată să ajungă în Marea Finală Romanii au talent! Suntem recunoscători fiecăruia dintre voi pentru voturile acordate și laudele la adresa lui Darius!
De asemenea, mulțumim Domsa Radu si Alina Ciceo pentru această coregrafie,Lazuran Teodora pentru că ați crezut în talentul și pasiunea lui Darius încă de la început și pentru contribuția imensă în dezvoltarea sa.
Mulțumim Oana Daniela Ionita pentru sprijinul, suportul necondiționat și pentru că și în această seară specială ați fost alături de Darius!
Nu în ultimul rând, mulțumim si Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „ Octavian Stroia” din Cluj – Napoca pentru pregătire și susținere!„, a scris daciana Mabda pe Facebook

Darius Mabda este marele câștigător al super sezonului 12 Românii au talent!

Cel de-al 12-lea sezon Românii au talent a ajuns la final. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și au adus pe scenă momente remarcabile.

11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Publicul a decis, iar cel mai talentat român este Darius Mabda.

Podiumul a fost completat de Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea, și de Martina Meola, care a ocupat locul al treilea.

Momentul din finala Românii au Talent care se va viraliza cu siguranță: „Absolut uluitor! A fost ceva senzațional!”

Câştigător Românii au talent 2022, Darius Mabda. Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în preselecții, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală a sezonului 12. Darius Mabda este și câștigătorul premiului de originalitate din sezonul 12.

Darius Mabda a demonstrat încă o dată că locul lui este pe scenă și că-l așteaptă un viitor promițător. Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode.

Mihai Bobonete: “Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzațional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu nu vei fi câștigătorul sezonul 12!”

Dragoș Bucur: “După mine ești câștigătorul ediției de anul acesta!”

Darius Mabda vine din Oradea. A început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut parinților să-l ducă la o școală.

În București a participat la diverse workshopuri de dans. A facut cursuri și cu Oana Ioniță.  A participat la diverse competiții de dans, în țară și  în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.

„De la mine ai cu toată dragostea 1000 de DA”, i-a spus Andi Moisescu, în preselecții, iar Mihai Bobonete a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis direct în semifinale.