Momentul din finala Românii au Talent care se va viraliza cu siguranță: „Absolut uluitor! A fost ceva senzațional!”

Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022, a reușit și în ultimul act al competiției să impresioneze atât publicul din sală, cât și pe jurații care la finalul intepretării nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa cântăreței de muzică populară.

27 mai 2022, 22:25
Momentul din finala Românii au Talent care se va viraliza cu siguranță: „Absolut uluitor! A fost ceva senzațional!”

În marea finală Românii au talent, Ana-Maria Mircea a făcut, încă o dată, o demonstrație uluitoare de talent. Tânăra a interpretat melodia „Până când nu te iubeam” a Mariei Tănase, lăsând pe toată lumea aproape cu ochii în lacrimi.

„Absolut uluitor! Ana Maria Tănase! A fost ceva senzaţional. E una dintre preferatele mele. E interpretarea Pink Martini. A fost un moment absolut fabulos. Va fi unul dintre momentele virale de la Românii au talent pe internet”, a spus Mihai Bobonete despre Anamaria Mircea.

„Din preselecţii am asociat-o pe Ana Maria cu Marina Tănase. Ce e şi mai palpitant e că azi cânţi o melodie care nu e în zona ta de confort. Toată sala te-a aplaudat. Ca artist, îi mulţumesc Mariei Tănase pentru melodiile pe care ni le-a lăsat. Te iubesc! Bravo!”, l-a completat Andra.

Citește și: S-a decernat premiul pentru originalitate al finalei Românii au talent 2022. Cine este fericitul câștigător al cecului de 10.000 de euro. FOTO

Cine este Anamaria Mircea, finalista de la Românii au talent, sezonul 12

Ana Maria Mircea are 13 ani și vine din Brăila. Finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, este extrem de talentată și de aceea a venit în emisiune, pentru ca toată lumea să o descopere. Adolescenta a povestit în preselecții la Românii au Talent 2022 că mama sa a fost cea care i-a descoperit vocea de ciocârlie.

„Talentul meu a fost descoperit de mama. Cântam prin curte și a decis să mă ducă la Palatul Copiilor din Brăila. Cred că sunt cunoscută în Brăila. O dată m-a sunat verișoara unei colege și a zis că este fanul meu și eram șocată cumva. Așa am tras concluzia că colegii mei se mândresc cu mine. Am venit la Românii au Talent să îi încânt pe telespectatori cu talentul meu”, a spus Ana Maria.

Citește și: Câştigător Românii au talent 2022, Ana-Maria Mircea. Andi Moisescu: „M-ai năucit!”

Colegii de școală se mândresc cu Ana-Maria, care este un fel de star local. Ea este pasionată și de design vestimentar și face schițe de haine. Și-a făcut o fustă de care este extrem de mândră. Face și un curs la Galați și speră să ajungă precum  Coco Chanel.

Îi place să își asorteze hainele, să se îmbrace după ultima modă. A fost influențată și de sora ei, Cristina Mircea, influencer pe instagram. Și Ana și-ar dori să devină influencer, dar cu muzica populară.