Câştigător Românii au talent 2024. Surpriză uriaşă, este o premieră la ProTV, votul publicului a fost decisiv!

În urmă cu o săptămână, primii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scenă și au oferit prestații senzaționale care i-au făcut atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală să aplaude în picioare. Astăzi, emoțiile ating din nou cote înalte pentru ceilalți concurenți care vor încerca să le demonstreze celor de acasă că merită calificarea în marea finală, de săptămâna viitoare. Este vremea pentru un nou spectacol de neratat Românii au talent!
Alina Costache
24 mai 2024, 13:01
Câştigător Românii au talent 2024. Surpriză uriaşă, este o premieră la ProTV, votul publicului a fost decisiv!
Câştigător Românii au talent 2024

Câştigător Românii au talent 2024. ​Marea finală a show-ului de pe Pro TV „Românii au Talent” este așteptată cu sufletul la gură de milioane de telespectatori. Fanii sunt nerăbdători și își dau deja cu presupusul în ceea ce privește următorul câștigător al concursului de talente. În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 31 mai, în urma votului celor de acasă. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți.

Tot în această seară, Andi, Andra, Dragoș și Bobo vor face două noi alegeri pentru premiul de originalitate. Aceștia li se vor adăuga celor anunțați săptămâna trecută și vor putea fi susținuți online, după startul votului!

Câştigător Românii au talent 2024. ​În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Seara va fi, și de această dată, încărcată de emoții și momente de neuitat. Lista semifinaliștilor îi aduce la start pe: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Carla Munteanu, Corul Regal, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Iustin Cazacu, Lukas Urdea, Quim Moya, Sergiy Mishchurenko și Villia.

Fratele Mădălinei Manole, reacție neașteptată când a văzut că Rebeca Rizea, fetița de la Românii au Talent cu timbrul regretatei artiste, nu a primit Golden Buzz: „E mafie!”

Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024. Detaliul a ieșit la iveală în ediția de seara trecută: ”Tu ai cele mai mari șanse”  Karlos Tănăsucă a impresionat întreg publicul cu numărul său bazat pe calcule matematice. Acest tânăr talentat a uimit atât jurații, cât și spectatorii, cu abilitățile sale extraordinare. Karlos s-a prezentat pe scena emisiunii cu un număr unic, demonstrând o inteligență deosebită și un control remarcabil asupra matematicii. Reacțiile nu au întârziat să apară. Jurații și telespectatorii au rămas plăcut impresionați de momentul tânărului. În secțiunea de comentarii a clipului video de pe YouTube, mulți utilizatori și-au exprimat opinia: unii consideră că tânărul ar putea fi următorul Rareș Prisăcariu și are mari șanse de câștig, în timp ce alții cred că există și alte talente demne de semifinală. „Ești extraordinar! Tu ai cea mai mare șansă să câștigi dintre toți!”, a scris un utilizator, evidențiind potențialul lui Karlos de a câștiga competiția.

Un alt comentariu, plin de umor și admirație, a fost: „Să nu vă mire dacă în finală copilul va rezolva integrale definite în timp ce cu o mână cântă la pian, cu cealaltă pictează și recită Bacovia sau Dostoievski… Sanchi.” Comentariile pozitive continuă: „Copilul este mic geniu, iar gestul lui Bobonete este de-a dreptul o binecuvântare pentru această familie. Ministerul Învățământului susține astfel de copii?” Un alt internaut a subliniat importanța promovării talentelor autentice: „Abia așteptam acest moment, votat un copil care trebuie să câștige premiul. Votez cu admirație inteligența, munca unui copil de 10 ani. Asta trebuie promovat la TV și nu chiloții sau prostia. Bravo, mai copile, eu sper ca tu să câștigi pentru că meriți din plin!!!”

Acest copil fenomen ar trebui să câștige premiul cel mare! Fiecare concurent este bun în ceea ce și-a ales să prezinte în concurs, dar inteligența copilului ăsta întrece orice talent ar avea altcineva! Haideți, dragi români, să votăm acest copil atât de inteligent care provine dintr-o familie atât de modestă, crescut cu multe sacrificii de tată!” a scris un alt comentator.

Performanța lui Karlos Tănăsucă a avut un impact major nu doar asupra juraților, ci și asupra publicului larg. Abilitățile sale matematice și carisma sa au captivat inimile multor români, care își doresc să vadă astfel de talente promovate și apreciate la justa lor valoare.

 

Când cineva îți dă… Mesajele de susținere pentru Karlos subliniază importanța recunoașterii și susținerii talentelor tinere. Într-o lume în care divertismentul este adesea dominat de superficialitate, apariția unui tânăr cu un talent autentic și educațional este o gură de aer proaspăt.

Publicul român pare să fie dornic să promoveze și să sprijine inteligența și munca asiduă. Karlos Tănăsucă nu este doar un tânăr talentat, ci și un model pentru generația sa. Inteligența sa ieșită din comun și dedicarea sa pentru matematică îl fac un exemplu demn de urmat. În ciuda vârstei sale fragede, Karlos a demonstrat o maturitate și o concentrare impresionante, calități care îl vor ajuta cu siguranță să aibă succes în viitor.

Câştigător Românii au talent 2024. S-a scurtat lista celor care se bat pentru premiul de 120.000 de euro

Jurații „Românii au Talent” au fost vizibil impresionați de performanța lui Karlos. Mihai Bobonete a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai tânărului, descriind momentul ca pe o binecuvântare pentru familia sa. Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur au avut, de asemenea, cuvinte de laudă pentru Karlos, evidențiind atât talentul său, cât și potențialul de a inspira alți tineri. Ce urmează pentru Karlos Tănăsucă În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare marea finală, Karlos Tănăsucă continuă să se pregătească, determinat să-și ducă visul mai departe.

Succesul său până în acest punct este o dovadă a muncii și dedicației sale, iar susținerea publicului și a juriului îi oferă un impuls suplimentar pentru a excela. Marea finală „Românii au Talent” este așteptată cu nerăbdare de milioane de telespectatori, iar Karlos Tănăsucă se află printre favoriții publicului. Performanța sa remarcabilă a captivat inimile celor care urmăresc show-ul, iar susținerea primită din partea juriului și a fanilor îi oferă un avantaj semnificativ. Indiferent de rezultatul finalei, Karlos a demonstrat că este un talent autentic și un exemplu de urmat pentru tinerii din România. Cu inteligența și dedicația sa, viitorul său este plin de promisiuni și posibilități.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Fizicieni ruși arestați pentru trădare în contextul cercetării armelor hipersonice
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?