Câştigător Splash! Vedete la apă. Cine a intrat în posesia marelui premiu de 10.000 de euro

Juriul Splash! Vedete la apă a decis cine pleacă acasă cu marele pot în valoare de 10.000 de euro. Este vorba despre unul dintre cei mai apreciați concurenți, care a reușit să impresioneze jurații prin prestațiile sale încă din calificări.

13 sept. 2021, 10:32
Câştigător Splash! Vedete la apă. Cine a intrat în posesia marelui premiu de 10.000 de euro

Câştigător Splash! Vedete la apă. Marele câștigător al competiției Splash! Vedete la apă este nimeni altul decât Cristi Pulhac, finalistul primei ediții a emisiunii de la Antena 1, scrie Spynews. Fostul dinamovist a reușit să impresioneze juriul încă din calificări, atunci când a executat două sărituri excepţionale, care l-au trimis direct în marea finală.

Dacă prima săritură a fost executată alături de bunul său prieten, dar și fost coleg de la Dinamo, Piticu` de la Simplu, cea de-a doua săritură a fost executată individual, de pe platforma de zece metri. Pulhac a obţinut note foarte mari din partea juraților.

Citeste si Cătălin Botezatu, dezvăluiri şocante despre fuga în străinătate. „Am plecat din ţară pentru că voiau să mă omoare”

Câştigător Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova şi Nea Mărin, profund impresionaţi de prestaţia câştigătorului

Astfel, Jean de la Craiova şi Nea Mărin i-au apreciat săritura la nota 9. Din punct de vedere tehnic, săritura a fost evaluată la nota 7 de către Clara Gherase.

Totodată, la auzirea numelui său, Cristi Pulhac s-a emoționat până la lacrimi, astfel că sportivul a ținut să menționeze că experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției a fost una nemaipomenită.

Îi iubesc pe toți, sunt extraordinari! Am cunoscut niște oameni aici care mi-au dat niște emoții pe care le-am trăit de mult și mulțumesc în primul rând că am putut să am ocazia de a participa la acest show minunat, oamenilor din spate și mulțumesc tututor. Vă iubesc mult!”, a declarat Cristi Pulhac la finalul competiției.

Citeste si Carmen Harra prevesteşte căderea Guvernului. Celebra clarvăzătoare face şi o dezvăluire-şoc despre banii românilor