Câștigător Survivor 2021. Cine este Marius Crăciun, războinicul dedicat familiei care a practicat 12 ani judo

Câștigător Survivor 2021. Marius Crăciun este un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Pitești, care și-a demonstrat pasiunea pentru sport, deși în viața de zi cu zi e manager de marketing.

10 iul. 2021, 23:17
Câștigător Survivor 2021. Cine este Marius Crăciun, războinicul dedicat familiei care a practicat 12 ani judo

Câștigător Survivor 2021

. Marius Crăciun este tânărul în vârstă de 25 de ani, din Pitești, care a practicat 12 ani de judo, cu toate că în viața de zi cu zi are un job de manager de marketing.

Marius face parte din echipa Războinicilor, în cadrul competiției Survivor România 2021 și a demonstrat că într-adevăr merită un loc în finală și o șansă de a lua acasă marele Trofeu Survivor.

Forma fizică a lui Marius Crăciun se datorează și faptului că practică fitness-ul, dar și disciplinei pe care o abordează în ceea ce privește alimentația. Capacitatea de adaptare a tânărului la diferite situații a dobândit-o tot datorită sportului, el a mai practicat și MMA câteva luni.

Marius Crăciun este convins că ceea ce i-ar putea aduce victoria în competiția Survivor 2021 sunt motivația, calmitatea și abilitățile sale motrice.

Tânărul este desigur un împătimit după adrenalină, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a înscris în competiție.

„M-am înscris la Survivor România pentru adrenalina din Republica Dominicană, dar și pentru că eu consider că show-ul se mulează perfect pe abilitățile mele sportive. Dacă aș câștiga marele premiu Survivor România, mi-aș achita ratele pe care le-am făcut pentru a-mi cumpăra un apartament și mi-aș deschide o afacere. Cu toate că am fobie de șerpi și sper să nu am parte de asemenea vietăți în camp, cred că doar o accidentare mi-ar putea opri drumul la Survivor România”, a declarat Marius Crăciun, în cadrul Survivor 2021.

Tânărul este foarte atașat de familia sa. În urmă cu șase ani Marius a trebuit să se confrunte cu faptul că tatăl său suferă de o boală teribilă, iar băiatul i-a fost alături la fiecare pas. De asemenea, Marius este foarte apropiat de fratele său, căruia îi poartă o admirație deosebită, relatează Kfetele.ro.

Câștigător Survivor 2021. Cine este Zannidache, posibilul câștigător al acestui sezon

Câștigător Survivor 2021.Zanni este extrem de ambițios și nu este prima dată când participă la concursuri. Înainte de a veni la Survivor, acesta a participat la Chefi la cuțite și a reușit să ajungă destuld e departe în competiție.

Înainte de toate, Zanni este artist. A devenit cunoscut grație lui Alex Velea și totul a pornit de la un mesaj, pe care i l-a trimis pentru a-și încerca norocul.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător’, povestea Zanni în emisiunea lui Pepe de pe YouTube.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat’, a povestit Zanni.