Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, cum arată clasamentul secret pe care îl are „domnul Dan”

Faimoșii și Războinicii se luptă să câștige fiecare probă, pentru recompense sau imunitate, dar clasamentul individual este cel care va cântări la final.

02 mart. 2024, 15:04
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, cum arată clasamentul secret pe care îl are „domnul Dan”

Câştigător Survivor All Stars 2024. Primele trei săptămâni de Survivor All Stars au fost intense, așa cum telespectatorii au putut vedea pe micile ecrane. Războinicii și Faimoșii sunt puși în situații provocatoare și trebuie să depună eforturi mari pentru a câștiga fiecare probă. Au nevoie și de recompense, dar și de imunitate și astfel jocurile dintre ei devin tot mai dificile. Mulți dintre concurenți au fost „surprizele” acestui sezon, căci nu s-au descurcat la fel de bine precum o făceau în sezoanele lor. Telespectatorii au rămas surprinși să vadă, spre exemplu, că Elena Ionescu (prima câștigătoare Survivor) a pierdut proba în fața Roxanei Nemeș și a fost dată afară din concurs. Surprize se anunţă în continuare

Aflat încă la început, show-ul de televiziune „Survivor România All Stars”, de la Pro TV, are deja o favorită clară în cursa pentru premiul de 100.000 de euro.

Iată cum arată clasamentul după primele săptămâni. Unicul concurent care a reușit să câștige toate probele desfășurate până acum este Maria Chițu, cunoscută drept „războinica”. Este singurul concurent care avea  o eficacitate de aproape 100% în toate cele opt probe în care a fost implicată.

 

Câştigători POWER COUPLE 2024. Ei sunt câştigătorii show-ului de la Antena 1! Perechea care a încasat marele premiu, surpriză uriaşă pentru fani

Pe de altă parte, trei dintre concurenții celebri se află într-o situație dificilă. Elena Marin, Jorge și Roxana Nemeș sunt cei trei participanți care au pierdut toate duelurile în care au fost implicați. Ei se situează astfel în partea inferioară a clasamentului.

Câştigător Survivor All Stars 2024. Eliminarea Elenei Ionescu de la „Survivor România All Stars 2024” a generat acuzații dure. Ele au fost îndreptate către postul de televiziune Pro TV.

Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, telespectatorii s-au arătat indignați față de producători. Mai ales că Elena Ionescu fusese câștigătoarea sezonului 1 din 2020.

Motivul criticii a fost dificultatea redusă a testului în urma căruia Elena a fost eliminată de Roxana Nemeș. „Mai urmează să vedem cine croșetează mai repede sau cine scrie mai repede „Luceafărul”. Dueluri extrem de plictisitoare” a scris un telespectator

„În ritmul acesta și cu finaluri de grădiniță, scoateți toți concurenții buni. Se mai uită cineva la televizor să vadă melcii și pe cei cu 0% eficacitate? Asta este proba de eliminare? Trebuie dat traseu și final, și pe viață, nu ca să pici de pe bara sau să plimbi o minge, gata, ai luat trofeul. Rușine producției!” a criticat un alt fan al show-ului.

Câştigător Survivor All Stars 2024 „Jorge nu câștigă puncte pentru echipă, dar câștigă imunitate personală. Nemeș nu câștigă puncte pentru echipă, dar câștigă așa-zise dueluri de eliminare, care sunt, de fapt, niște biete joculețe, ca pentru preșcolari” a spus un altul.

„Formatul duelului de eliminare în 2024 este prea puțin compatibil cu spiritul „Survivor”. Părerea mea este că trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu „Survivor”, cu cel puțin trei jocuri. Așa era un adevărat duel de eliminare!” a fost o altă părere.

Jador și Cătălin Moroșanu au părăsit Survivor All Stars! 

S-a încheiat o săptămână grea, încărcată de momente neașteptate și de răsturnări de situație. Concurenții rămași în joc au conștientizat că niciodată nu pot fi total pregătiți pentru ceea ce va urma, iar cei de acasă au trăit alături de ei fiecare emoție, joc și întâmplare din sezonul suprem, Survivor All Stars.

​Seara a început cu jocul pentru recompensă, câștigat și de această dată de Războinici, după o ștafetă incredibilă. Ștefania Ștefan și Alex Delea au adus victoria în fața lui Zanni și a Ștefaniei Stănilă, cea din urmă pierzând la limită punctul decisiv. După ce a fost aspru criticată și de către colegi, aceasta a adăugat: ”trebuia să intre altcineva și atât”.

Jamila, cu ochii în lacrimi după procesul pierdut în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”: Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști
Ceea ce a urmat a fost, însă, cu adevărat șocant. A doua zi, Jador a oferit o serie de declarații încărcate de emoție: ”m-am trezit aiurea, nu știu ce se întâmplă. Nu mai am încredere în mine. Am uitat să fiu Jador. Dau tot ce pot, dar parcă nu am ambiția. Mă gândesc și acasă, sincer. I-am dezamăgit pe oameni, m-am dezamăgit și pe mine. Sunt supărat”. De aici și până la fuga acestuia din camp… a mai fost doar un pas.

”Cu părere de rău, Jador, pentru tot ce înseamnă ieșirea în afara regulilor, vei părăsi competiția și vei fi descalificat”, a spus Daniel Pavel la începutul Consiliului tribal. Vizibil îngândurat, concurentul și-a luat flacăra și s-a pregătit de întoarcerea spre casă: ”vreau să-mi stingeți asta, ca să fie ca la fiecare treabă și să ne vedem de drum fiecare”.

Seara nu s-a încheiat aici! Iar Faimoșii au mai pierdut un coleg, pe Cătălin Moroșanu, eliminat în urma unui Duel cu Cătălin  Zmărăndescu. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că totul e cu un scop. Lumea de la televizor poate nu realizează, dar ne schimbă pe zi ce trece pe toți”, a declarat el, înainte ca flacăra să-i fie stinsă.

Ultima ediție din cea de-a șaptea săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:29 – 24:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.9 puncte de rating și 25.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.9 puncte de audiență și 18% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care tribul roșu a pierdut doi membri, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:48, aproape 1.7 milioane telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!