Jamila, cu ochii în lacrimi după procesul pierdut în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”: Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști

Jamila a pierdut „Războiul Eclerelor”. Mai mult, vloggerița va trebui să îi plătească cheltuieli de judecată rivalei sale, Laura Laurențiu. Magistrații au considerat că aceasta din urmă a fost cea care a difuzat prima în România rețeta desertului controversat.

02 mart. 2024, 13:31
Jamila, cu ochii în lacrimi după procesul pierdut în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”: Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști

Jamila a făcut noi declarații, cu ochii în lacrimi, după ce a pierdut procesul cu Laura Laurențiu, în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”. Magistrații Curții de Apel București au decis că Laura Laurențiu a fost prima care a făcut cunoscută această rețetă.

După ce a pierdut procesul, Jamila susține că tot acest proces a făcut-o victima bullyingului.
„Când JamilaCusine a început să crească, în jurul meu oamenii au început să se poarte diferit. Oamenii din aceeași industrie au început să fie deranjați de acest succes. Li se părea că succesul meu e mult prea rapid și, din punctul lor de vedere, nemeritat. Dintre acești oameni, această doamnă cu care eu am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele două care, în repetate rânduri au avut ceva de comentat despre mine.

Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști. Tot ce făceam eu era rău. De fiecare dată când eu participam la o emisiune, aveam un succes sau mi se întâmpla ceva bun, aceste două doamne simțeau nevoia să dea în mine. Din nou și din nou. Șicanele acestea, ca să înțelegeți, nu au fost o săptămână, o lună, șicanele acestea au durat ani. Și după cum puteți observa, pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta, pentru că m-am simțit exact cum se simte un copil la școală care are parte de bullying. Eu m-am simțit la aproape 30 de ani ai mei ca un copil care are parte de bullying la școală și nu știe cum să reacționeze”, a mărturisit Jamila într-un video postat pe contul ei de youtube.

Citește și: Jamila a pierdut procesul în instanță pe rețeta de ”ecler la tavă”! Suma fabuloasă pe care este trebuie să o plătească rivalei sale

„La început am încercat să mă apăr și atunci unde mi-am mai văzut șicane și comentarii răutăcioase am răspuns, le-am răspuns. Au venit pe blog să își dea cu părerea despre rețeta de găluște, era proastă, nu știu care rețetă era proastă și cealaltă era proastă. Toate rețelele mele erau proaste.

Dacă participam la o emisiune era rău că am participat eu și nu a participat altcineva. Tot timpul erau lucruri rele spuse despre mine și toate se repetau și toate continuau și mi se părea că nu se mai termină și că tot timpul mi-era frică. Sincer îmi era frică să mai am un succes, îmi era frică să mai am un lucru bun în „cariera mea” ca să nu mai stârnesc reacții. Mi se spunea de peste tot. Veneau oamenii în privat care îmi spuneau același lucru: că aceeași persoană cu prietena ei vorbesc despre mine, că aceeași persoană spune lucruri rele despre mine din nou și din nou și din nou”, a mai mărturisit Jamila.