Câştigător Survivor All Stars 2024. V-aţi fi pus banii la pariuri pe el la începutul sezonului? Concurentul încasează 100.000 de euro de la Pro TV!

Survivor All Stars se apropie, încet, încet, de final, iar casele de pariuri sunt pregătite și pentru asta, oferind cote surprinzătoare.
Filip Stan
06 mai 2024, 12:23
Câştigător Survivor All Stars 2024. V-aţi fi pus banii la pariuri pe el la începutul sezonului? Concurentul încasează 100.000 de euro de la Pro TV!

Câştigător Survivor România All Stars 2024.  S-a aflat cine sunt concurenții din finală și care se bat pentru a deveni câştigător Survivor România All Stars 2024. Marele învingător se va întoarce din Dominicană cu un premiu de 100.000 de euro.

Cei trei concurenți care intră în finala Survivor România All Stars sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Conform informațiilor difuzate până acum de Pro Tv, câștigătorul show-ului de supraviețuire va fi decis de votul telespectatorilor.

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, s-au aflat cei trei care s-au bătut în finală pentru premiul de 100.000 de euro

Astfel, din informațiile difuzate de Viperele Vesele, se pare că în marea finală de la Survivor se vor înfrunta doi Războinici și un Faimos. Cu toții, băieți, toți intrați în show încă de la început. Mai exact, după ce, acum câteva seri a fost eliminat, în înfruntările de la individuale, Sorin Pușcașu, au mai rămas trei.

Câştigător Survivor All Stars 2024. Favoriţii caselor de pariuri

Ca de obicei, fiecare dintre participanții rămași în concurs are o cotă: cu cât cota are o valoare numerică mai mică, cu atât șansele ca acesta să câștige sunt mai mari.

Și deși nimeni nu poate să prevadă care va fi deznodământul emisiunii-concurs de la Pro TV, aceste cote sunt calculate în funcție de evoluția de până acum a concurenților, dar și de alți factori.

Cine este favorit să câștige Survivor All Stars

Potrivit cotelor la zi de pe Superbet, Ștefania Ștefan are cele mai mici șanse să câștige competiția. Cu o cotă de 150, probabilitatea ca ea să devină marea câștigătoare sunt aproape nule.

Sigur, după cum știm, se poate întâmpla orice, dar ar fi nevoie de aproape un miracol pentru ca Ștefania să ia marele premiu. Iar dacă acest lucru s-ar întâmpla, cei care au pariat pe ea ar avea un câștig uriaș.

Pe locul 2 de la coadă se află Sorin Pușcașu, cu o cotă mult mai bună decât cea a Ștefaniei, dar tot la coada clasamentului.

Însă cine este favoritul caselor de pariuri?

Ei bine, este vorba de nimeni altul decât Zannidache, care, cu o cotă de 5.00, are cele mai mari șanse să câștige din punctul de vedere al pariorilor.

Când vine vorba de eficiența concurenților care ar ajunge în finala Survivor România All Stars lucrurile sunt clare. Mai exact, cel puțin până acum, Zanni este cel mai bun dintre cei trei finaliști ai show-ului de la Pro TV. Acesta are o eficiență de 54,5 %, cu 42 de victorii din 77 de meciuri jucate până acum.

Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de apropierea lui de Duli: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, Ana a cedat psihic”

Pe locul al doilea s-ar clasa Iancu Sterp. În clasamentul eficienței, el are 33 de victorii din 65 de meciuri, adică un procent de 50,8 %. Andrei Ciobanu, Războinic, apoi Faimos, apoi iar Războinic, are , la ora actuală, o eficiență de 50 %. El a câștigat 33 de meciuri dintr-un total de 66 difuzate până acum.

Rămâne de văzut care dintre cei 3 va fi câştigător Survivor România All Stars 2024.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Cea mai veche fabrică din România a renăscut din propria cenușă și își deschide porțile. Sute de angajați vor lucra aici
Capital.ro
A murit o legendă a României. Toată țara e în lacrimi: Un uriaş s-a transformat în stea
Playtech.ro
DOLIU în sportul românesc. Fanii sunt în LACRIMI! A MURIT un TITAN!
DailyBusiness
ATENȚIE! Este ultima zi când puteți depune documentul. De mâine se primesc amenzi!
Adevarul
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Emil Rengle și iubitul, pas important în relație. Cei doi vor să devină părinți
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
Cutremurător! Celebrul actor a fost ucis în timp ce a încercat să oprească un jaf
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Gastronomia la nivel global: Cele mai bizare mâncăruri pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață
Capital.ro
Traian Băsescu a anunțat în direct la TV. DECIZIE înainte de alegeri
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure
substantial.ro
Cum să crești și să îngrijești orhideea fluture acasă: îngrășăminte naturale și sfaturi de la un florar profesionist
MediaFlux
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'