CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Nebunie mare în finala Survivor Romania, cine câştigă 250.000 de lei

Publicat: Duminică, 24 Mai 2020 21:56 // Actualizat: Duminică, 31 Mai 2020 00:05 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Marea finală Survivor România se apropie cu pași repezi, iar tensiunile au atins deja cote maxime. Cine sunt concurenții rămași în competiția Survivor România 2020 care se luptă pentru premiul 250.000 lei?

Castigator Survivor Romania 2020 este Elena Ionescu

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Ce concurenții au intrat în finala Survivor România 2020

Milioane de telespecatori urmăresc de patru luni de zile, parcursul concurenților aflați în competiția Survivor România 2020.

În această perioadă, concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au construit strategii și au dezvăluit cele mai puternice caractere în fața publicului.

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Surpriză uriaşă, fanii au aflat deja cine câştigă marele trofeu

Competiția Survivor România 2020 se apropie de marea finală, iar cei șase concurenți rămași, se vor lupta pentru câștigarea premiului de 250.000 lei.

Concurenții au trăit prin mai multe încercări departe de cei dragi, de tot ce înseamnă confort, trăind în condiții dificile. De multe ori, concurenții s-au confruntat cu angoase, dar au ambiția de a câștiga, i-a determinat să meargă mai departe.

Cei șase concurenți rămași în concurs, au arătat cât sunt de ambițioși, puternici și rezistenți, arătându-și în tot acest slăbiciunile, bucuriile și greșelile.

Cine sunt cei șase concurenți Survivor România care se luptă pentru marele premiu

Șase concurenți cu caractere puternice și ambițioase au rămas în lupta pentru marea finala Survivor ROmânia. Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp se luptă s-au calificat în finala ediției Survivor România 2020, după ce s-au confruntat în mai multe lupte.

Toți concurenții sunt nerăbdători să ajungă în marea finală și să plece cu marele premiu în valoarea de 250.000 acasă. Totodată, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle câștigătorul competiției Survivor ROmânia.

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Marea finală se apropie. Doi concurenţi se luptă deja pentru premiul de 50.000 de euro 

Sâmbătă, 30 mai, se va anunța câștigătorul competiției, ce va avea loc în direct, prin votul publicului!

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H