Câștigător Survivor România 2021. Cine e Andrei Dascălu? Sportivul de peformanță, care a plecat din România la vârsta de doi ani și a trăit în trei țări diferite

Câștigător Survivor România 202. Andrei Dascălu este un sportiv de performanță, iubitor de adrenalină, care a trăit în trei țări diferite înainte să participe la Survivor România.

10 iul. 2021, 21:54
Câștigător Survivor România 2021. Cine  e Andrei Dascălu? Sportivul de peformanță, care a plecat din România la vârsta de doi ani și a trăit în trei țări diferite

Câștigător Survivor România 2021

. Marea competiție care se desfășoară în republica Dominicană se apropie de final, iar în concurs au mai rămas trei tineri care au demonstrat că au stofă de învingători: Marius Crăciun, Zannidache și Andrei Dascălu.

Cu toate acestea doar unul singur dintre acești ambițioși sportivi va fi câștigătorul trofeului Survivor 2021.

Andrei Dascălui este un sportiv de performanță în vârstă de 22 de ani, care a luptat în jungla din Republica Dominicană, în echipa Războinicilor, pentru pentru marele premiu din concurs.

În concepția lui Andrei Dascălu, participarea la Survivor 2021 este un vis devenit realitate, chiar dacă este nevoit să înfrunte multe obstacole, tocmai acest aspect îl atrage datorită pasiunii pentru adrenalină.

Tânărul deja și-a dovedit determinarea și ambiția în cadrul concursului, chiar de la început, când a câștigat primele două jocuri de la Survivor 2021.

Tânărul este originar din Constanța, însă acest oraș maritim din România, i-a fost casă doar în primii doi ani de viață, pentru că părinții lui au decis să se stabilească în Turcia.

După patru ani, Andrei a revenit în țară unde a rămas un an, ca apoi să plece într-o nouă „aventură” alături de părinții săi, când familia s-a stabilit în Spania. Pe când se afla în Spania, Andrei a decis să se apuce de box la vârsta de doar 11 ani, iar timp de 10 ani a făcut box în liga amatorilor.

Câștigător Survivor România 2021. Andrei Dascălu, campion la box în Anglia

Băiatul s-a stabilit cu părinții săi în Anglia în 2016, iar România avea s-o mai revadă abia după 13 ani. Cât timp a trăit în Anglia, Andrei Dascălu a devenit campion pe sudul Angliei și s-a clasat în top 10 la categoria lui în Marea Britanie.

Momentan nu există nicio femeie în viața lui Andrei Dascălu, de care să se simtă legat în plan sentimental, iar focusul tânărului este competiția Survivor 2021.

„Intrarea în acest concurs este un vis împlinit și o provocare pe care o voi duce la bun sfârșit’, a transmis Andrei Dascălu pe rețelele de socializare.

Tânărul are planuri interesante în cazul în care va câștiga marele premiu, Andrei are de gând să doneze o parte din bani și restul să-l ofere părinților săi.

În competiția Survivor 2021, Andrei Dascălu s-a dovedit un concurent serios, căruia nu-i place să se implice în conflicte, iar publlicul îl vede pe Războinic ca unul dintre câștigătorii cometiției, relatează Viva.