Câştigător Survivor România 2022 este Alex Delea. Elena Chiriac, marea învinsă în finală!

Câştigător Survivor România 2022. Cel mai dur reality show a debutat pe 16 ianuarie şi iată că a ajuns la final. Marți seară, 31 mai, aventura Survivor România 2022 a luat sfârșit şi şi-a desemnat câştigătorul noului sezon.

01 iun. 2022, 00:22
Câştigător Survivor România 2022 este Alex Delea. Elena Chiriac, marea învinsă în finală!
Câştigător Survivor România 2022

UPDATE. Câştigător Survivor România 2022 este Delea. După luni de competiție, trasee și momente grele, în care mâncarea a fost puțină, iar problemele intense, iată că cel mai bun dintre ei a câștigat competiția.

După votul publicului, câștigătorul acestui sezon Survivor România este Alex Delea.

După votul publicului, câștigătorul acestui sezon Survivor România este Alex Delea. ”Vă iubesc pe toată lumea din consiliul ăsta! Eu nu cred așa ceva, Domnu Dan!”

 

Câştigător Survivor România 2022. Rând pe rând, Războinici, Faimoși, Tigri sau Vulturi au părăsit competiția, astfel că, în finala Survivor România, au rămas să se înfrunte cei mai puternici trei concurenți: Elena Chiriac, Alex Delea și Ionuț Popa.

UPDATE: Ionuţ Popa a primit cele mai puţine voturi din partea publicului. „Sunt împăcat cu ceea ce se întâmplă şi abia aştept să îmi văd băieţelul. Îmi doresc ca Delea să câştige„, au fost primele cuvinte ale Războinicului, după eliminare.

UPDATE: Al doilea finalist, decis de public, este Elena Chiriac. „Pur şi simplu nu îmi vine să cred. Le mulţumesc oamenilor de acasă pentru momentul ăsta„, a declarat Elena.

UPDATE: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă şi a izbucnit în plâns, de nervi, după ce a pierdut în fața lui Alex Delea. Susținută de foarte puțini dintre foștii concurenți, sportiva și-a spus of-ul.

UPDATE: Alex, Elena și Ionuț s-au îmbrățișat, în uralele tuturor. Zmărăndescu a rugat-o pe Elena să meargă să-l felicite pe Delea, după ce a început să se plângă de lipsa susținerii din partea foștilor concurenți.

Ionuț și Delea au fost cei mai ovaționați de foștii participanți, spre disperarea și durerea Elenei.

UPDATE: Alex Delea este primul finalist al Survivor România 2022. „Nu pot să cred că am câştigat acest meci cu o ustensilă străină, boomerangul. O să îmi fac un mare tatuaj cu un boomerang. Doamne, sunt în finală! Finala Survivor sunt eu!„, au fost cuvintele primului finalist.

Ionuț și Delea au fost cei mai ovaționați de foștii participanți, spre disperarea și durerea Elenei.

UPDATE: Foștii concurenți s-au întors în Republica Dominicană pentru a le ridica moralul celor trei finaliști. Andreea Tonciu, Otilia, Doru Răduță și Blaze au luat cuvântul urându-le succes celor trei.

UPDATE: Cei trei finaliști și-au luata rămas bun de la insula pe care au stat în ultimele luni. Toți trei au spus că le va fi dor până și de cele mai enervante lucruri, cum ar fi foșnetul crabilor printre frunze și ciripitul păsărilor la fiecare răsărit de soare.

Marți, 31 mai, într-un consiliul difuzat LIVE, direct din Dominicană, Daniel Pavel va rosti numele câștigătorului mult-râvnitului trofeu Survivor România 2022, dar și al premiului de 100.000 de euro.

Citeşte şi: Câștigător Survivor România 2022. Cine este Ionuț Popa, favoritul caselor de pariuri la câștigarea marelui trofeu

Câştigător Survivor România 2022. Între cine se dă lupta în Marea Finală

Semifinala de luni seară a avut pentru mulți un deznodământ la care cei mai înfocați fani ai emisiunii TV i-a luat prins surprindere. Mai nimeni nu se aștepta ca Alex Nedelcu să fie eliminat, cu o zi înainte de marea finală.

Cei patru concurenți rămași până ieri s-au luptat până la ultima picătură de transpirație. Din păcate pentru el, Alex Nedelcu a pierdut duelul cu prietenului lui bun, Alex Delea.

Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor, îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici”, a spus Alex Nedelcu după eliminare.

Așa cum era de așteptat, reacțiile telespectatorilor nu au întârziat să apară. Mai mult, câteva persoane au spus că Elena Chiriac ar fi trebuit, de fapt, să plece.

Dacă era vreunul în competiția asta care merita sa câștige, era Nedelcu. Țin să cred ca deciziile sunt luate de cineva din spatele camerelor de filmat. În fine. Alt Survivor, nici nu mai urmăresc/ Nedelcu a fost mult peste Ionuț la trasee, nu merita să iasă el. Ce să mai vorbim de Elena…/ Se vede de la o poștă că elimină pe cei buni sa rămână singura Faimoasa, să ia și cupa. Cum e posibil cu rezultatele ei încă sa mai fie în emisiune? Rușine! Bravo, Nede, pentru mulți, tu ești un câștigător”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.