Elena Chiriac dezvăluie cum a reușit să ajungă în finala de la Survivor România. Care este secretul vedetei VIDEO

Elena Chiriac a dezvăluit care este secretul succesului ei când vine vorba de emisiunile-concurs, după ce a reuşit să ajungă în finală atât la Ferma, cât şi la Survivor România

09 sept. 2022, 12:49
Elena Chiriac dezvăluie cum a reușit să ajungă în finala de la Survivor România. Care este secretul vedetei VIDEO

Elena Chiriac dezvăluie cum a reușit să ajungă în finala de la Survivor Români. Elena Chiriac a participat cu succes la două show-uri de televiziune, Ferma şi Survivor România, la care a ajuns, de fiecare dată, în finală, deşi probele de concurs presupuneau nu doar o rezistenţă fizică deosebită, ci şi una psihică. Acum, vedeta a dezvăluit cum a reuşit să ducă ambele emisiuni-concurs până la capăt. Secretul este unul simplu, muntele, mai precis reziliența ei psihologică, dobândită de-a lungul timpului şi care a ajutat-o să învingă în condiții de stres, de foame și să lupte de la egal la egal cu bărbații pe care îi înfrunta!

Elena Chiriac, Survivor 2022: „Tata m-a învăţat să nu renunţ niciodată”. Cine este tatăl luptătoarei de taekwondo

Reziliența psihologică se referă la capacitatea de a trece peste momentele grele din viață, suferințe, accidente sau alte situații dificile. Este vorba de un anumit tip de tărie psihică, ce te ajută să depășești emoțiile asociate cu situațiile dificile prin care treci. Reziliența psihologică nu înseamnă să nu trăiești momentele grele, ci să găsești soluția ca să te adaptezi lor. Ori în reality-show-uri, inevitabil, ai de a face cu o paletă întreagă de emoții generate de diverse situații, scrie sportm.ro.

„Am ajuns în punctul în care să mă duc din proprie inițiativă pe munte, să mă conectez cu natura. Să fac un efort fizic foarte frumos și plăcut. E ceva special să urci pe un munte. e țara noastră, avem o țară fumoasă. Sunt mulți români care nu știu asta. Eu am încercat să promovez asta pe rețelele mele de socializare”, a spus Elena Chiriac în podcast-ul Business Philosophy, realizat chiar de tatăl ei, jurnalistul Romeo Chirica, la studioul bug52.ro.

Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022, premiată de Ilie Năstase

De câțiva ani, alături de tatăl ei, Elena Chiriac urcă regulat pe vârfurile munților din România, unde a avut parte şi de momente mai dificile: „A fost o adevărată aventură când am aterizat pe vârful Negoiu. Pentru că eram venită după un maraton de Mykonos, unde m-am distrat, n-am dormit nopțile prea bine. Dacă nu era ziua ta (n.r. – ziua de naștere a lui Romeo Chiriac), aș fi încercat să amân ascensiunea pe Negoiu. Mi-am învățat lecția de a nu urca pe munte după o săptămână de petreceri. Pentru că eu nu petrec mereu, dar și când o fac, petrec. Dar asta arată că orice e posibil, orice fel de piedici întâlnești sau îți pui singur”.