Câștigător Survivor România 2023. Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

Fanii Survivor România așteaptă cu sufletul la gură finala show-ului care urmează să aibă loc miercuri seară la Pro TV. Toți sunt nerăbdători să afle cine va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

24 mai 2023, 20:02
Câștigător Survivor România 2023. Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro
Câștigător Survivor România 2023. Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. Mai sunt doar câteva ore până când va începe Finala Survivor România 2023, iar fanii show-ului TV sunt nerăbdători să afle cine este marele câștigător care va pleca acasă cu cei 100.000 de euro.

Citește și Câştigătorul Survivor România 2023. Cine primeşte marele premiu de 100 000 de euro

Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

După ce în ediția de marți, Alexandra Ciomag a fost eliminată din competiție, lupta cea mare se va da între Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Andrei Krișan a câștigat ultimul joc pentru imunitate, iar acum Dan Ursa și Carmen Grebenișan se vor lupta în fața telespectatorilor pentru a i se alătura lui Krișan, în tabloul final de doi.

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că Krisan va câștiga ultimul joc pentru imunitate de la Survivor România 2023, calificându-se în Marea Finală.

Dan Ursa a jucat 3 trasee a câte 4 meciuri, în final, fiind aproape de leșin din cauza epuizării, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii acestui ultim joc pentru imunitate de la Survivor România 2023.

Așadar, în finala Survivor România 2023, publicul va avea de ales, într-o primă fază, dintre Carmen și Dan Ursa, concurentul care să îi se alăture lui Krișan la ultimul vot al publicului, votul pentru câștigarea trofeului Survivor!”, transmit Viperele Vesele pe Instagram.

În marea finală care urmează să aibă loc la Pro Tv vor fi prezenți și restul concurenților. Astfel, telespectatorii îi vor revedea din nou pe Faimoși și pe Războinici în formula completă de la începutul show-ului.

Din păcate, Sebastian Dobrincu, Vica Blochina și Maria Constantin sunt concurenții care nu vor putea să participe la marea finală.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cine va fi marele câștigător Survivor România 2023 care va pleca acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro.

În aceste momente, Dan Ursa şi Carmen Grebenișan sunt cotaţi cu şanse egale, ei fiind urmaţi în topul cotelor oferite de casele de pariuri de Andrei Krişan, însă decizia câştigătorului stă la mâna publicului, telespectatorii fiind aceia care vor vota pentru alegerea marelui câştigător.

Citește și Cei patru semifinaliști Survivor România 2023. Telespectatorii își vor putea vota favoriții în curând