Cei patru semifinaliști Survivor România 2023. Telespectatorii își vor putea vota favoriții în curând

Ei sunt cei patru semifinaliști de la Survivor România 2023. Aceștia vor lupta pentru un loc în marea finală, care are loc pe 24 mai.

23 mai 2023, 08:34
Cei patru semifinaliști Survivor România 2023. Telespectatorii își vor putea vota favoriții în curând
Cine sunt cei patru semifinaliști de la Survivor Romania

S-a aflat cine sunt cei patru semifinaliștii de la Survivor România, care se vor lupta pentru un loc în marea finală, marți, 23 mai. Din cei patru concurenți, doar trei vor merge mai departe.

În ediția de luni, cinci concurenți s-au luptat pentru un loc în semifinală. În urma voturilor publicului, Alexandra Porkolab a fost care a plecat acasă.

În schimb, Andrei Krișan a obținut colanul de imunitate și a reușit să se salveze, întrucât nu a intrta la votul publicului, calificându-se direct în semifinală.

Citește și: Vica Blochina, pe patul de spital. Problemele cu care se confruntă vedeta, după ce a participat la Survivor România: „Zi proastă azi”

Așadar, cei patru semifinaliști de la Survivor România sunt Dan Ursa, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag.

Aceștia sunt bucuroși că au reușit să se califice în semifinală și sunt pregătiți să dea tot ce e mai bun, pentru a merge mai departe, în marea finală.

De această dată, Consiliul de Eliminare va fi live. Telespectatorii își vor putea vota favoriții numai prin SMS, iar totul se va desfășura în direct.

„Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan 2 voi patru sunteți calificați în semifinala Survivor România 2023. Mâine vă așteaptă un nou joc în care unul singur se va salva.

La finele acestui joc, ceilalți trei pierzători intră în Consiliu, la votul publicului. De această dată însă, mare public, națiune Survivor România, live. Prima seară din suita de două zile live, ca de fiecare dată în Dominicană.

Mâine seară deschidem liniile de vot live în acest Consiliu tribal. Au luptat în echipe, apoi individual. La final, au rămas 4 supraviețuitori, dintre care vor rămâne trei”, a anunțat Daniel Pavel.

Citește și: Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023. A stat 20 de săptămâni în concurs

Marele favorit de la Survivor România

Din cei patru semifinaliști, doar trei vor merge în finală, însă unul singur va pune mâna pe premiul de 100.000 de euro.

Dan Ursa și Andrei Krișan sunt cei mai buni concurenți din punct de vedere sportiv, urmați de Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan. Însă, Carmen are mari șanse sezonul acesta, după cum spune chiar fosta ei coechipieră, Crina Abrudan. Pentru că este persoană publică și are foarte mulți susținători, creatoarea de conținut ar putea fi votată în număr mare în finală.

„În momentul de față eu o văd pe Carmen câștigătoare, pentru că se bucură de cea mai mare simpatie din partea publicului, are o foarte mare susținere dat fiind faptul că este un influencer foarte cunoscut la noi”, a declarat Crina Abrudan pentru unica.ro.