CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Show spectaculos sâmbătă seară

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: "Te cunosc de undeva!" şi-a desemnat câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta a fost Liviu Teodorescu, care a câştigat finala cu Theo Rose, Feli Donose, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

26 mai 2016, 13:09
CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Show spectaculos sâmbătă seară

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2016:

UPDATE: Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformărilor

“Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta este Liviu Teodorescu!!!

Dintre cei buni, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice, a fost cel mai bun.

Astfel, povestea cu numărul nouă al celui mai spectaculos transforming-show din România a ajuns la final! Dar rămâneți pe fază, căci vom reveni cât mai curând!

Pentru Marea Finală, Geørge a primit din partea ruletei un travesti care are ceva din toate femeile pe care artistul le-a jucat pe parcursul sezonului, pe scena transformărilor: personajul Satine, din musicalul „Moulin Rouge”.  Prietenii săi, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, îi vor aduce în emisiune pe Morticia și Gomez Addams, din „Addams Family”, celebra familie ai cărei membri înspăimântă multă lume, atunci când își fac apariția.

Citeşte şi Liviu Vârciu, disperat să-şi întemeieze o famlie. A cerut-o în căsătorie pe Nicoleta Nucă FOTO

Theo Rose va spune o poveste muzicală potrivită pentru orice vârstă, transformată în Dorothy din „Vrăjitorul din Oz”. Liviu Teodorescu va juca în această seară un rol negativ, acela al lui Iuda, din celebra operă rock „Jesus Christ Superstar”, în timp ce Feli Donose va fi Stephanie, personaj căruia Kate Hudson i-a dat viață din musicalul „Nine”.

Citeşte şi TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Liviu Teodorescu este CASTIGATOR Te cunosc de undeva din 14 mai

Cui îi va reveni premiul pentru cea mai bună transformare a sezonului și, mai ales, cine va fi desemnat marele câștigător al show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea Finală „Te cunosc de undeva!”.