TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Liviu Teodorescu este CASTIGATOR Te cunosc de undeva din 14 mai

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Liviu Teodorescu a câştigat Te cunosc de undeva din 14 mai, cu personajul James Arthur. Cântăreţul a avut o interpretare de excepţie, apreciată atât de juraţi, cât şi de colegii de la canapea. Lupta a fost mai strânsă ca în oricare altă ediţie şi complică lucrurile în privinţa calculelor pentru finală.

RomaniaTV.net
14 mai 2016, 20:40

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Andrei Stefanescu si Liviu Varciu au imbracat costumele de epoca si au facut un spectacol de zile mari in rolurile lui Marian, respectiv Dorina Nistor. Cei doi s-au alintat, s-au mangaiat si s-au sarutat precum Marian si Dorina si chiar au avut sanse, la un moment dat, sa castige.

Cel mai mare rival al lor din acest sezon, Geørge a cantat „S-o luam usor”, a lui Aurel Moldoveanu, iar Anca Turcasiu a oferit un moment inaltator, plin de rafinament si charisma, in rolul lui Shirley Bassey

 

Rares Dragomir a cantat „O lume minunata” asa cum o face Mihai Constantinescu, in timp ce Liviu Teodorescu s-a transformat in James Arthur si a facut pe aproape toată lumea sa lacrimeze cu felul in care a interpretat piesa „Impossible”.

Feli Donose a imitat de data aceasta o icoana pop rock, Cyndi Lauper, iar mezina acestui sezon, Theo Rose, a urcat pe scena show-ului transformata intr-o alta americanca celebra, Britney Spears.

Paula Chirila a jucat un dublu rol, de soacra microbista si de iubitoare si pastratoare de traditii romanesti, in costumul popular al Ionelei Prodan, in timp ce Nicoleta Nuca s-a transformat sub privirile mamei sale, aflate in public, in Michael Jackson, dar din vremea cand acesta era un copil si urca pe scena alaturi de The Jackson Five.

Tributul acestei gale a fost dedicat unui fericit al scenei teatrului, muzicii si televiziunii, nemuritorul Stefan Banica, si a fost sustinut de George, alaturi de Florin Ristei si FreeStay.

In final, cea mai buna transformare a fost considerată a lui Liviu Teodorescu şi o poţi vedea AICI