CÂŞTIGĂTOR „Te cunosc de undeva” 2018 DIVULGAT ÎNAINTEA difuzării FINALEI! Nimeni nu se aştepta, surpriză URIAŞĂ!

"Te cunosc de undeva" este emisiunea de divertisment care a ținut cu sufletul la gură milioane de români.

RomaniaTV.net
15 dec. 2018, 14:24
CÂŞTIGĂTOR „Te cunosc de undeva” 2018 DIVULGAT ÎNAINTEA difuzării FINALEI! Nimeni nu se aştepta, surpriză URIAŞĂ!

CÂŞTIGĂTOR „Te cunosc de undeva” 2018. Nu mai este mult şi câştigătorul sezonului al 13-lea al show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 va fi anunţat oficial. Cu două săptămâni înainte de finalul emisiunii, în presă a ajuns deja numele câştigătorului.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018: S-au anunţat oficial finaliştii, surprize mari! CLASAMENT FINAL

După un sezon de pauză, emisiunea a revenit cu Florin Ristei în rol de prezentator, în locul lui Cosmin Seleși, şi cu mai multe concurente, partea feminină fiind puternic reprezentată. Alături de Carmen Rădulescu, Ana Baniciu, Raluka şi Alexandra Velniciuc, a participat şi solista trupei Mandinga, Barbara Isasi (29 de ani), originară din Madrid, Spania.

Deşi favoritele erau Ana Baniciu și Raluka, se pare că Barbara Isasi ar fi câştigătoarea spectaculoaselor transformări de la show, potrivit unor surse din Antena 1.

Barbara Isasi va câştiga finala „TE CUNOSC DE UNDEVA 2018” VIDEO

CÂŞTIGĂTOR „Te cunosc de undeva” 2018. „La început, m-am bucurat, gândindu-mă că va fi o experiență nouă. Dar acum mi-e cam frică din cauza limbii române. Eu sunt din Spania și abia acum doi ani și jumătate am venit în România. Îmi place însă ideea acestui show și cred că mă voi descurca”, povestea Barbara la debutul competiţiei. 

De-a lungul show-ului, ea a intrat în pielea mai multor personaje, însă a făcut furori cu Rod Stewart, cel care a ajutat-o să câştige o ediție. Barbara s-a remarcat şi când i-a imitat pe Antonia şi Dan Bălan. 

Tânăra şi-a mai încercat norocul la „Vocea României” (ProTV) în anul 2016, când a debutat oficial în România.