CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. Surpriză uriaşă, cine a câştigat marele premiu

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. Bella Santiago, Diana Matei, Cezar Ouatu & Șerban Copoț si Alex & Monica Anghel se luptă pentru trofeul Te cunosc de undeva! Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”! Jurații și concurenții nefinaliști au decis că ea merită marele premiu!

RomaniaTV.net
14 dec. 2019, 17:13

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. În marea finală, Bella Santiago a impresionat cu momentul ei, în care a fost Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul „O poveste de Crăciun”.

Bella Santiago, câștigătoarea sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”, a fost urmată în clasament de echipa Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Diana Matei și echipa Alex și Monica Anghel.


CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. Show-ul Te cunosc de undeva! a pregătit pentru seara de 14 decembrie o finală de… gheață a celui de-al 14-lea sezon al transformărilor. Sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, se va alege cel mai bun dintre cei opt competitori ai show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. Cei patru finaliști – Bella Santiago, Diana Matei, duetul Cezar Ouatu si Serban Copot si duetul Alex si Monica Anghel – vor fi jurizați nu doar de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), ci și de colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Ada și Cornel Palade, într-un show care nu trebuie ratat.

Însă toți concurenții vor cânta în cea mai importantă gală a acestui sezon. Finaliștii vor fi protagoniștii unor fragmente din musicaluri celebre de Crăciun, iar nefinaliștii vor interpreta cântece de sezon. Momentele coregrafice ale serii vor fi susținute, ca de obicei, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. La finalul unei seri spectaculoase, telespectatorii Antenei 1 vor afla cine este regele transformărilor. Câștigătorul trofeului în valoare de 15.000 de euro va dona banii unui caz umanitar susținut de Fundația Mereu Aproape.

Așadar, în marea finală Te cunosc de undeva!, concurenții rămași în joc vor prezenta câte un fragment dintr-un musical celebru de Crăciun. Diana Matei îi va invita pe toți într-un palat de iarnă rusesc, acolo unde o prințesă retrăiește strălucirea și gloria familiei sale pierdute, și se va transforma în rusoaica Anastasia.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2019. Bella Santiago va deveni unul dintre personajele negative ale celebrului musical O poveste de Crăciun și va fi un fel de Grinch feminin, mai precis Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul amintit.

Frații Alex si Monica Anghel le fac tuturor o invitație la balul de încoronare al Elsei din Regatul de gheață, acolo unde sora reginei, frumoasa Anna, îl întâlnește pe prințul Hans și cântă împreună Love is an open door.

Ținând cont de faptul că filmările pentru acest sezon s-au încheiat deja în urmă cu aproximativ o lună de zile, jurnaliștii de la publicația Click  au reușit să afle cine ar putea fi câștigătorul de anul acesta al show-ului Te Cunosc de Undeva. Potrivit acestora, cei 15.000 de ero au mers la filipineza Bella Santiago. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi într-adevăr câștigătoarea. Răspunsul îl putem afla doar în această seară.

Bella Santiago a mai participat și anul 2016 la „Românii au talent”, show-ul difuzat de PRO TV, însă nu fost să fie ea câștigătoarea. Ulterior, filipineza și-a mai încercat norocul și la „X Factor”, unde a câștigat premiul cel mare de 100.000 de euro. După premiul care a făcut-o celebră, artista a semnat un contract cu Cat Music şi a cântat în trupa Jukebox.

În această seară, Bella Santiago va deveni unul dintre personajele negative ale celebrului musical O poveste de Crăciun și va fi un fel de Grinch feminin, mai precis Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul amintit.