CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020. A fost nebunie în finala Titani la Cutite 30 aprilie 2020 live video Antena 1

CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020. În prima ediție Titani la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la proba de degustare, și-au format echipele de bucătari și au pornit lupta culinară, pentru a câștiga o statuie unică! Câştigător a ieşit Chef Cătălin Scărlătescu!

30 apr. 2020, 20:00
CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020. A fost nebunie în finala Titani la Cutite 30 aprilie 2020 live video Antena 1

CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020 UPDATE 3. La ultima probă, cele două echipe rămase în concurs au încercat să pregătească rețete fine și spectaculoase, pentru a impresiona juriul format din Chef Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa. La felul principal, cu temă de fine dining, cele două echipe au pregătit coaste de miel cu piure de vinete și de cartofi alături de tataki de ton cu spanac (rețeta lui Cătălin Scărlătescu) și Tournedos rossini cu cremă brulle de foie gras, inel de parmezan și cartofi galletto (rețeta lui Florin Dumitrescu). Tot în manieră de fine dining a fost și desertul, iar echipele au pregătit Bavarois au chocolat cu fructe de pădure și mentă (rețeta lui Cătălin Scărlătescu) și un lava cake cu smochine (rețeta lui Florin Dumitrescu). Chef Sorin Bontea și echipa sa formată din trei bucătari au degustat atent fiecare dintre preparatele de mai sus și au acordat note, pentru a putea alege câștigătorul statuii! Deznodământul a fost surprinzător: Cătălin Scărlătescu a câștigat statuia!

CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020 UPDATE 2. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost nevoiți să gătească street food cu tema Paștelui, la Titani la cuțite. După ce au degustat, actorii din serialul Sacrificiul de la Antena 1 au votat preparatele în funcție de preferințe și au decis ce farfurie a fost mai bună dintre toate. Ce au gătit echipele? Chiftea de miel cu baba ghanoush și tabboulleh și frăgăruie din carne de miel și ananas (echipa lui Florin Dumitrescu), tacos din carne de miel cu chipsuri din cartofi dulci (echipa lui Sorin Bontea) și platou de miel din souvlaki, bruschetă cu jumări din burtă de miel, tortilla cu mușchi de miel și kebab de miel (echipa lui Cătălin Scărlătescu). Gina Pistol a anunțat verdictul: marele învins și eliminat din competiție a fost chiar Chef Sorin Bontea. Acest lucru înseamnă că pentru statuie, în finală, luptă Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020 UPDATE 1. Echipa condusă Chef Cătălin Scărlătescu câștigă prima probă de la „Titani la Cuțite” și amuleta. „I-am băgat în ceață”, a declarat acesta. Cheful va avea un avantaj important în fața colegilor săi. Tema probei a doua este street food Easter. „E complicat”, a fost reacția lui chef Florin Dumitrescu.

CASTIGATOR TITANI LA CUTITE 2020. Gina Pistol a pregătit celor trei jurați din emisiunea Chefi la cuțite o surpriză de zile mari! Aceștia au șansa să lupte pentru o statuie specială, pe care o vor avea alături în sezonul 8 al emisiunii. Nouă dintre cei mai cunoscuți bucătari din România au intrat în bucătăria Titani la cuțite, pentru a face show culinar de excepție.  

Cei trei jurați de la emisiunea Chefi la cuțite au degustat preparatele și au încercat să ghicească cine a pregătit fiecare farfurie în parte. Apoi, rând pe rând, bucătarii și-au făcut apariția în platou și s-au lăsat convinși. 

PROBĂ DE GĂTIT LA TITANI LA CUȚITE

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dus muncă de convingere și au făcut spectacol, încercând să-și construiască echipe puternice, alături de care să lupte în bucătărie.

Cu echipele formate din bucătari celebri (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Pascaru), cei trei jurați Chefi la cuțite au aflat de la Gina Pistol ce probă li s-a pregătit: drobul în varianta fine dining!

Iar adevărata surpriză abia apoi a urmat! Cei care vor juriza preparatele sunt chiar concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Mulți ar putea să fie tentați să spună că aceștia nu sunt tocmai mofturoși la mâncare după aventurile din Filipine și Taiwan, dar lucrurile nu stau deloc așa, căci vorbim despre niște vedete cu gusturi rafinate!

Un moment cu adevărat inedit a fost atunci când Chef Florin Dumitrescu a cerut ca farfuriile lui Sorin Bontea să nu își facă apariția pe bandă sub culoarea roz, căci acest lucru ar putea să fie un indiciu pentru vedetele din sezonul 3 Asia Express! Pentru cei care nu știu, aceasta este culoarea costumului din latex purtat de Sorin Bontea, la una dintre misiuni.

Așa că regulile au fost schimbate la Titani la cuțite! Rămâne de văzut în ce măsură decizia a fost una inspirată sau nu!