CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Ana Munteanu, primul mesaj pe Facebook

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Ana Munteanu (16 ani), alături de care Smiley a ajuns în finala "Vocea României" a explicat de ce crede că telespectatorii au votat-o de fiecare dată şi a precizat că indiferent de rezultatul din emisiune va continua să facă muzică. 

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 21:49
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Ana Munteanu, primul mesaj pe Facebook

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Ana Munteanu este originara din Chisinau. A facut canto 5 ani de zile la Scoala Populara de Arte din Chisinau, iar acum este eleva la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu din Chisinau. Acolo studiaza la xilofon, tobe si pian.

Mosteneste talentul de la parintii ei, care au calitati vocale, dar nu au performat in acest domeniu.

Printre cele mai importante competitii pe care Ana le-a punctat si a obtinut rezultate notabile se numara: Doua inimi gemene, Chisinau, 2014 – premiul I, Marul de Aur, Chisinau, 2014 – premiul I, Jocurile Delfice, Rusia, 2012 – Medalia de Aur.

Studiaza foarte mult, de luni pana vineri, de dimineata pana seara, uneori si in weeekend. Totata viata ei se invarte in jurul muzicii.

Ana Munteanu este elevă a Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din Chişinău şi studiază xilofonul, tobele şi pianul. Talentul l-a moştenit de la părinţi şi spune că dacă va reuşi să iasă învingătoare din finala „Vocea României“ şi-ar dori foarte mult să-şi ajute familia să se mute la Bucureşti, unde să-şi continue, alături de fraţii ei, studiile.