Câştigător Vocea României 2023. Cine este Vlad Musta, finalistul eliminat de Smiley și salvat de Irina Rimes

Vlad Musta, finalist la Vocea României, este doar un pas de câștigarea marelui premiu al concursului muzical. Marea finală a Vocea României are loc vineri seara, de la ora 20.30.

15 dec. 2023, 12:00
Câştigător Vocea României 2023. Cine este Vlad Musta, finalistul eliminat de Smiley și salvat de Irina Rimes

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii care luptă pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, vineri, 15 decembrie.

Vlad Musta face parte din echipa Irinei Rimes și a avut un parcurs foarte interesant la Vocea României. În audițiile pe nevăzute, artistul a reușit să întoarcă toate scaunele și a ales să meargă în echipa lui Smiley. „Îmi doresc extrem de tare să vii în echipa mea pentru că știu că dintre toți eu te pot ajuta cel mai mult. Real. Eu știu asta, problema este că și ei știu asta”, i-a spus Smiley lui Vlad Musta și l-a convins să îl aleagă.

Citește și Câştigător Vocea României 2023. Cine este Melisa Antonesi? I se spune sosia lui Nicole Kidman și l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă

După battle-uri, Vlad Musta a fost eliminat de Smiley și salvat de Irima Rimes, ajungând în felul acesta în echipa ei. La ultima etapă a confruntărilor a avut duet cu Arina Bădulescu și Laila Abdel Hafiz, iar la final Irina a ales să meargă mai departe cu el. „Vlad, eu niciodată nu am fost pe locul 1, eu tot timpul am fost pe locul 2. Acum vreo 10 ani am participat la un concurs de Voce, unde am ieșit locul 2. Câștigătorul… nu se mai știe nimic despre el, eu am făcut o carieră. În liceu am concurat tot timpul cu o fată și ea ieșea mereu pe locul 1. În primul meu sezon, cu Dora Gaitanovici am ieșit pe locul 2 și acum Dora are o carieră. Dacă vrei să fii pe locul doi cu mine, în viață, nu neapărat aici, la Vocea României că poți oricând să ai surprize. Nu pot să-ți promit locul întâi, asta vreau să zic”, i-a spus Irina Rimes.

Vlad Musta nu e la primul astfel de concurs la care participă. A mai fost și la reality show-ul The Four în 2018, pe care l-a câștigat. Are 24 de ani, e din București, e student și are trupa lui alături de care cântă cover-uri.

Vlad Musta a declarat într-un interviu că se simte mândru de faptul că a reușit să întoarcă toate cele patru scaune la Vocea României. De asemenea, e foarte recunoscător că a făcut parte din echipa lui Smiley și că apoi a avut parte de o evoluție surprinzătoare în echipa Irinei. „Experiența mea de până acum, de la Vocea României, a fost dinamică și plină de surprize, am reușit să întorc 4 scaune, am ales cu sufletul să fac parte din echipa lui Smiley și am avut parte de un duel/duet foarte reușit. În battles am fost pus în situația de a alege un alt antrenor (pe Irina), alegerea a fost tot bazată pe ceea ce simt și din suflet și până acum… nu pot să spun ca am regrete”, a declarat concurentul de la Vocea Romaniei pentru unica.ro.

Citește și Scandal fără precedent la Vocea României! Revolta fanilor: „Data viitoare faceţi SMS-urile României!”

Vlad Musta, implicat într-un scandal cu droguri

Vlad Musta a fost implicat, în urmă cu câteva luni, într-un scandal privind consumul de droguri. În luna septembrie, cântărețul s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins drogat la volan în zona unui complex imobiliar de lux din Pipera.

La testarea cu aparatul alcootest, rezultatul a fost zero, dar verificarea cu DrugTest-ul a relevat faptul că artistul avea în organism substanțe interzise.