Câştigător Vocea României 2023. Cine este Melisa Antonesi? I se spune sosia lui Nicole Kidman și l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă

Finala „Vocea României” este programată pentru 15 decembrie, de la 20.30, şi va fi difuzată în direct, atât pe Pro TV. Melisa Antonesi are 23 de ani. Tânăra s-a născut în România, dar e stabilită în Manchester, Marea Britanie.

14 dec. 2023, 21:26

Câştigător Vocea României 2023. Sezonul 11 de la „Vocea României” are patru finalişti, câte un concurent pentru fiecare dintre juraţi: Alex Maxim (din echipa lui Smiley), Alexandra Căpitănescu (din Echipa lui Tudor Chirilă), Melisa Antonesi (din echipa făcută de Horia Brenciu şi Theo Rose) şi Vlad Musta (din echila Irinei Rimes). Sezonul 11 al emisiunii se apropie de final.

Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro
Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Vocea României se apropie cu pași repezi de marea finală. Până să ajungă la mult râvnitul trofeu, concurenții trebuie să treacă întâi prin etapele live, ce au început începe vineri, 1 Decembrie. Melisa Antonesi a ajuns și ea în live-uri, reușind să treacă mai întâi de knockout-uri. Ulterior, ea a trecut și de gala Live și a ajuns în semifinală.

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi are 23 de ani. Tânăra s-a născut în România, dar e stabilită în Manchester, Marea Britanie. Aceasta a plecat în străinătate alături de familia ei pentru un trai mai bun. La un moment dat, Tudor Chirilă a întrebat-o dacă ar rămâne în România sau nu, iar de acolo a pornit o întreagă conversație emoționantă.

Câştigător Vocea României 2023. Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023

Câştigător Vocea României 2023. Melisa Antonesi se numără printre cei 12 concurenți de la Vocea României care merg în etapa LIVE. Melisa Antonesi a absolvit facultatea de musical și lucrează part time ca recepționeră.

„Numele meu este Melisa Antonesi, am 23 de ani și vin din Manchester din Anglia. Am absolvit facultatea de musical, part time lucrez ca recepționeră. Am plecat cu familia mea, mi-am luat o grămadă de hate când am ajuns acolo. Pentru că românii nu prea sunt bine văzuți, nu au o reputație foarte bună acolo. Am fost și acuzată de furt la un moment dat când eram la liceu, dar s-a demonstrat că nu am fost eu cea vinovată. Muzica pentru mine a fost ca o escapadă. Când am aplicat aici a fost într-un moment de impas. Absolvind și facultatea, acum, recent, eram puțin confuză’, a povestit Melisa Antonesi la Vocea României 2023.

Citeşte şi: Scandal fără precedent la Vocea României! Revolta fanilor: „Data viitoare faceţi SMS-urile României!”

Melisa Antonesi a întors toate scaunele de la Vocea României
Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi a întors toate scaunele de la Vocea României, antrenorii fiind impresionați până la lacrimi de talentul său, dar și de povestea ei de viață.

„Ești superbă, sunt voci ca a ta, care ne fascinează. Sper din suflet să ne alegi ca echipă, pentru că vei putea să îți manifești toate talentele’, a reacționat Theo Rose. „Smiley, pe noi trebuia să ne blochezi. Eu cânt poate mai multe genuri decât toți colegii mei, primul meu album a avut 13 genuri muzicale. Mie îmi place toată muzica. Noi vrem să mergem până în finală cu tine’, i-a spus Horia Brenciu.

„Spui că ești Nicole Kidman când era tânără’, i-a spus Smiley concurentei, moment în care Melisa Antonesi l-a aprobat: „Toată lumea mi-a zis asta!’.

„Intenționezi să te mai întorci?’, a întrebat-o Tudor Chirilă.

„Nu, mi-aș fi dorit, îmi este mereu dor de acasă, dar simt că nu aș putea să mă mai readaptez la stilul de viață de aici, dar niciodată să nu spui niciodată’, a mărturisit Melisa Antonesi.

Câştigător Vocea României 2023. Melisa Antonesi l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă, fiind marcat de sinceritatea ei. Antrenorul a făcut o confesiune emoționantă, cu ochii în lacrimi, chiar în fața camerelor de filmat.

„Eu sunt deprimat de situația asta, de fiecare dată când cineva pleacă din țară mă deprim, prietenii mei.. Ar trebui să le fie rușine ăstora de care depinde și cărora oameni, poate nu atât de educați, ci oameni simpli au dat încrederea, pentru ca alți oameni să plece și să trimită bani acasă. Iar oamenii de acasă să continue să țină în țara asta în posturi de conducere, vizavi de educație și etc, oameni care au făcut ca 5 milioane de români să plece din România. Ar trebui să fii un exemplu’, a spus Tudor Chirilă.

Cine sunt câștigătorii Vocea României din primele 10 sezoane:

Sezonul 1: Ștefan Stan

Sezonul 2: Julie Mayaya

Sezonul 3: Mihai Chițu

Sezonul 4: Tiberiu Albu

Sezonul 5: Cristina Bălan

Sezonul 6: Teodora Buciu

Sezonul 7: Ana Munteanu

Sezonul 8: Alma Boiangiu

Sezonul 9: Dragoș Moldovan

Sezonul 10: Iulian Nunucă