CASTIGATOR X FACTOR 2015. Bravissimo, Xenia Chitoroagă, Florin Răduţă şi B52 luptă pentru marele trofeu

X FACTOR 2015. În seara de Crăciun au fost desemnaţi finaliştii sezonului 5 al emisiunii de talente X Factor, iar câştigătorul X FACTOR va fi ales de public duminică seară.

RomaniaTV.net
26 dec. 2015, 12:39
CASTIGATOR X FACTOR 2015. Bravissimo, Xenia Chitoroagă, Florin Răduţă şi B52 luptă pentru marele trofeu

CASTIGATOR X FACTOR 2015 va fi desemnat dintre grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de „copii” a lui Ştefan Bănică.

Delia a rămas fără niciun concurent, Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă fiind eliminaţi prin votul publicului, la fel ca Endy Glikman, din echipa lui Bănică.

X FACTOR SEMIFINALA. Delia şi Horia Brenciu au intrat în semifinale cu câte doi concurenţi, iar Ştefan Bănică a avut trei puşti în penultimul act al show-ului de talente, după ce un concurent a fost trimis de public direct în galele live.

FINALA X FACTOR are loc duminică, 27 decembrie.

CASTIGATOR X FACTOR. B52 este un trio format dintr-o fată şi doi băieţi care o completează perfect. „Bombardierii” de la X Factor nu se aşteptau, poate, să ajungă până în finală, dar au reuşit să cucerească publicul, iar duminică vor intra în cursa pentru trofeu.

CASTIGATOR X FACTOR. BRAVISSIMO este cea mai mare trupă aflată vreodată pe scena X Factor. Cei nouă membri ai band-ului au reuşit să ungă pe suflet pe toată lumea cu vocile şi interpretările lor. Veniţi din Chişinău, toți au studii muzicale, iar Ion, liderul, îi îndrumă cum nu se poate mai bine şi îi face să smulgă atât zâmbete, cât şi lacrimi de emoţie.

CASTIGATOR X FACTOR. XENIA s-a întors la X Factor după ce fusese eliminată în bootcamp, dar a fost votată de public să participe direct în galele LIVE. Şi tot publicul a trimis-o şi în finala de duminică, graţie vocii sale minunate şi firii sale. Copila are doar 14 ani, vine din Republica Moldova, dar este decisă să arate tuturor că este o artistă mare.

CASTIGATOR X FACTOR. FLORIN RĂDUȚĂ a ajuns până în finala X Factor doar datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunate. Primele lecţii de muzică le-a luat de la antrenorul său, Ştefan Bănică, şi de la profesorii de canto care se ocupă de concurenţii X Factor şi speră ca evoluţia sa spectaculoasă să-l ajute să câştige duminică trofeul X Factor, sezonul 5.