CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, moment unic în finală. Florin Răduţă, duet de neuitat cu Ştefan Bănică

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Ştefan Bănică şi Florin Răduţă au făcut un duet de excepţie pe scena de la X Factor în finală. Momentul a fost aplaudat intens de public şi ceilalţi doi juraţi.

RomaniaTV.net
27 dec. 2015, 20:26

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Nu a avut nicio oră de canto în spate atunci când a venit la preselecţiile X Factor, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă până în Marea Finală X Factor. Florin Răduţă a trăit emoţii unice pe scenă, alături de Ştefan Bănică, într-un duet memorabil.

Mentorul şi elevul şi-au unit talentul şi au încântat publicul cu o interpretare emoţionantă. Iată un moment aşa cum doar Răduţă şi Ştefan Bănică pot face. VEZI VIDEO AICI

„Sunteţi nebuni amândoi, în sensul bun. S-a cântat ca între artişti. Ai un falset senzaţional, Florin”, a spus Delia.

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Mândru că frumoasa Xenia e în echipa lui, Ştefan Bănică a ştiut să îi pună în evidenţă calităţile vocale şi să o ajute să strălucească. Emoţiile au fost transmise, sensibilitatea s-a simţit din prima secundă, aşa că interpretarea celor doi va rămâne în istoria show-ului X Factor!

Experienţa mentorului şi inocenţa concurentei s-au completat reciproc, iar piesa „Yesterday”, a trupei Beatles, nu a sunat niciodată mai bine. „Alegerea a fost foarte bună. Xenia, eşti preferata mea din echipa lui Ştefan”, a spus şi Horia Brenciu. VEZI VIDEO AICI.

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Ce poate să fie mai frumos decât să vezi mentorul şi elevii săi pe aceeaşi scenă?! Horia Brenciu şi trupa B52 s-au pregătit intens pentru momentul din Marea Finală X Factor şi au făcut sala să cânte odată cu ei. Nebunia lor e frumoasă, e contagioasă şi te face să te ridici de pe scaun instantaneu… Brenciu şi B52 au arătat tuturor că sunt minunaţi pe scenă. VEZI VIDEO AICI.

FINALĂ X FACTOR 2015 CÂŞTIGĂTOR, nebunie şi talent cu carul. Horia Brenciu şi trupa B52 au aruncat scena în aer

CASTIGATOR X FACTOR 2015. A trecut un an de când Nicoleta Nucă simţea pe propria piele ce înseamnă emoţiile unui show live. Deşi nu a reuşit să câştige, a fost ambiţioasă, a muncit şi a ajuns una dintre cele mai iubite artiste din România. VEZI VIDEO AICI

Pentru că face parte din marea familie X Factor, a venit să îl susţină pe Florin Răduţă. Potrivit xfactor.a1.ro, cei au împărţit scena şi au cântat o variantă specială a hitului „Fallin'”, lansat de Alicia Keys.

Vezi aici:FINALĂ X FACTOR 2015. Florin Răduţă şi Nicoleta Nucă au făcut boxele să vibreze

„Mă bucur că v-aţi înţeles foarte bine pe plan vocal. Mi-a plăcut momentul şi sper să nu se termine colaborarea voastră aici, la X Factor”, a spus Horia Brenciu.

CASTIGATOR X FACTOR 2015. Numărătoarea inversă pentru Marea Finală a acestui sezon X Factor a început! Concurenţii rămaşi în competiţie au emoţii din ce în ce mai mari, se concentrează, repetă şi îşi doresc să facă un spectacol de neuitat pe scenă, în faţa tuturor.

Nerăbdători, entuziasmaţi, aceştia au vrut să le transmită anumite mesaje fanilor şi admiratorilor de pe Facebook.

„Suntem nespus de fericiți că am ajuns atât de departe! Ne înclinăm în fața oamenilor care ne iubesc și care ne-au votat! Nu am fi ajuns atât de departe fară toți oamenii din echipa noastră, care au participat la momentele noastre care au muncit cot la cot cu noi în tot acest timp! Mulțumim HORIA BRENCIU pentru dedicare și implicare ! Mulțumim echipei X Factor!”, au spus cei de la B 52

„Iată că suntem pe ultima sută de metri… Idee nu am care vor fi rezultatele, care va fi decizia publicului, dar vă mulţumesc mult pentru faptul că aţi fost alături de mine tot timpul ăsta, până la finală!!! Vă mulţumesc pentru susţinere, apreciere, sinceritate… Datorită vouă eu am ajuns aici, deşi, nici nu mă aşteptam la asta. Voi aţi fost motivul fericirii mele şi motivul schimbării. Când am venit în proiect, eram o tipă neîncrezută în sine, timidă, tăcută şi tristă… Iar acum sunt un Unicorn puternic. Datorită vouă eu mi-am schimbat viaţa şi am obţinut o experienţă foarte bună! Vă mulţumesc extrem de mult şi m-aş bucura dacă voi fi susţinută de voi pentru ultima dată în acest proiect”, a transmis şi Xenia Chitoroagă.

„Dragii noștri! Vă suntem recunoscători pentru susținerea și votul DVS, datorită vouă am ajuns în etapa finală și am trăit cele mai emoționante momente. Sperăm să fiți alături de noi și în Marea Finală, nu vă vom dezamăgi! Mulțumim, cu drag BRAVISSIMO!”, au spus şi cei de la Bravissimo.

„Visul se îndeplinește. Sper sa fiți alături de mine și sa votati la 1313 cu textul Florin. Chiar nu știu cum sa va mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. DUMNEZEU ESTE AICI”, a transmis Florin Răduţă.