CASTIGATOR X FACTOR 2017. Cine sunt Ad Libitum, favoriţi publicului şi ai lui Carla’s Dreams

CASTIGATOR X FACTOR 2017. Trupa Ad Libitumm, din echipa lui Carla's Dreams, a impresionat în semifinala X Factor interpretând piesa "Nessun Dorma". Astfel, muzica clasică va continua să fie prezentă în finala sezonului din 2017 a X Factor.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 04:45
CASTIGATOR X FACTOR 2017. Cine sunt Ad Libitum, favoriţi publicului şi ai lui Carla’s Dreams

CASTIGATOR X FACTOR 2017. Înființat în urmă cu cinci ani, grupul Ad Libitum reunește patru tineri extrem de pasionați, care studiază muzica încă din primii ani de viață. Îmbrăcați în costume elegante, impozanți și cu voci grave, Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța, cei patru tineri care formează grupul Ad Libitum, au schimbat scena Operei cu cea a show-ului „X Factor”.

Toți cei patru membri ai grupului au început să studieze muzica încă de la vârste fragede, iar mai târziu, s-au reunit cu toții ca studenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

”Decizia de înscriere laam luat-o alături de colegii mei, considerând că avem nevoie de această expunere pentru a le arăta mult mai multor oameni cine suntem și, mai mult de atât, ceea ce facem”, a explicat Cristian, care de la vârsta de șase ani a studiat pianul, viola, fagotul, pedagogie muzicală și canto. Intrarea în competiție a presupus însă și asumarea unor momente mai puținu relaxate. ”Momentul în care am ridicat pe cineva de pe scaun în Bootcamp a fost unul dificil pentru că mi-am imaginat cum ar fi fost să fiu eu în locul lor, dar în același timp a fost unul de bucurie pentru că juratul a considerat că momentul nostru a fost unul care merita să meargă mai departe”, a povestit Cristian Ignuta.