CASTIGATOR X FACTOR 2018: Povestea Ioanei Bulgaru: A participat la sute de concursuri

X FACTOR. Ioana Bulgaru a cucerit publicul şi a ajuns în finala X Factor. Povestea ei e impresionantă, este pasionată de muzică şi a muncit mult pentru visul său.

20 dec. 2018, 19:44
CASTIGATOR X FACTOR 2018: Povestea Ioanei Bulgaru: A participat la sute de concursuri

Ioana Bulgaru, 14 ani, elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, a devenit cea mai tânără finalistă din istoria „X Factor” după ce în etapa audițiilor și-a făcut o intrare de neuitat. Ioana a interpretat hitul lui Meghan Trainor, ‘All About That Base’, oferind piesei o notă jazzy. Zglobie, carismatică și cu o dezinvoltură ieșită din comun, Ioana și-a imprimat stilul personal asupra melodiei, cucerindu-i pe jurați și pe spectatorii din platou.

„Ai avut cea mai tare intrare de la X Factor”, i-a spus Ștefan Bănică. Ioana face canto de 8 ani, iar în 2014 a câștigat cea de-a 8-a ediție a emisiunii Next Star.

„Talentul l-am moștenit din familie, cânt eram mică petreceam foarte mult timp cu binicii mei, iar aceștia mă învățau mereu câte un cântecel nou.

La 5 ani am avut șansa de a cânta în Grupul Greierașul, apoi tata m-a înscris la cursuri de pian, unde am cunoscut-o și pe actuala mea profesoară de canto, Monica Măciuceanu. Sunt eleva ei de 7 ani și avem o legătură foarte strânsă”, a povestit Ioana, care a participat până acum la câteva sute de concursuri.
Finaliştii X Factor 2018

Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan sunt cei patru finaliști care se vor lupta duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, în marea finală ‘X Factor’ pentru trofeu, dar și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.


loading...