Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9. Povestea sa de viaţă a impresionat pe toată lumea

Ştefan Bănică a hotărât să joace lozul cel mare, trimiţând-o pe Andrada Precup în marea finală. Adolescenta de 17 ani a reuşit să încălzească inimile românilor cu vocea sa, dar şi cu povestea ei emoţionantă de viaţă.

19 dec. 2020, 00:42
Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9. Povestea sa de viaţă a impresionat pe toată lumea

Câştigător X Factor 2020. Fata are probleme cu vederea şi nu reşeşte să zărească nici măcar nişte umbre. La audiţii a reuşit să îl facă pe Ştefan Bănică să plângă necontrolat după interpretarea de excepţie a melodiei „Lie, ciocârlie”.

Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9

“Chiar nu mă așteptam ca momentul meu să fie atât de îndrăgit și primit cu atâta căldură și iubit… I-am simțit pe toți acolo, lângă mine, publicul, juriul”.

Adolescenta este studentă la Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”. Andrada s-a născut nevăzătoare, dar Dumnezeu a înzestrat-o cu o voce absolut uluitoare.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele, mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a declarat concurenta pe scena ”X Factor”.

Mai mult, deși Andrada Precup nu este în categoria lui la X Factor, Florin Ristei a recunoscut, la finalul piesei, că tânăra are mari șanse să câștige competiția.

Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9
Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9. Sursa foto: Antena 1

Tânăra a participat în urmă cu câţiva ani şi la concursul „Românii au talent”, unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry.

Ștefan Bănică s-a gândit la un duet inedit pentru finala din această seară şi i-a invitat pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

„Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut, pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă. Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”, a spus Adrian Daminescu.

Marele câștigător X Factor sezonul 9 va fi ales vineri, 18 decembrie. În finală se luptă Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca.

Citeşte şi: X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1: O tânără ridică juraţii în picioare: „Este câştigătoarea X Factor 2020, eu aşa simt!”