X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1: O tânără ridică juraţii în picioare: „Este câştigătoarea X Factor 2020, eu aşa simt!”

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1 9 OCTOBRIE 2020. Cine este concurenta care le-a furat inimile și ce mentor va avea aceasta, aflăm cu toții în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor, cu detalii pe RomaniaTV.net.

09 oct. 2020, 12:46

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1 9 OCTOBRIE 2020. „Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! Ea este așa, a venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”, a declarat vrăjită Delia după ce jurații X Factor au ascultat-o cântând pe tânăra de 27 de ani. ”Mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să câștigi X Factor 2020! Mi-ai rupt capul!”, a exclamat și Florin Ristei. Cine este concurenta care le-a furat inimile și ce mentor va avea aceasta, aflăm cu toții în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor.

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1 9 OCTOBRIE 2020

O noutate a celui de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, pe care atât concurenții, cât și jurații au aflat-o încă din primul episod a fost împărțirea grupelor! Astfel, dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, anul acesta, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1 9 OCTOBRIE 2020. Jurata X Factor, Loredana Groza, care poate fi văzută în cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la ora 20.30, la Antena 1, a pozat extrem de sexy pe rețelel sociale și a atras toate privirile.

 

E ca o carte deschisă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Loredana Groza, una dintre marile voci ale României și-a dezvăluit secretele, care au stat la temelia unei căsnicii perfecte, așa cum este a ei.

„Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește.

Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu. Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală”, spune Loredana.

Robert Botezan, concurent X Factor: ”A venit momentul, respirație adâncă și… dă-i înainte!”

Robert Botezan a impersionat juriul de la ”X Factor” cu o piesă proprie. Spune că nu are superstiții, dar că vrea să urce pe scenă mereu pregătit. Recunoaște că face vocalize sub duș și că-i va fi foarte greu să compună o piesă în care să vorbească despre prestația sa la ediția din acest an

Robert Botezan a venit din Sibiu cu tot cu o piesă proprie, ”Lucifer”, cu care a impresionat juriul și a mers mai departe la ”X Factor”. Ceva nou, ceva suprinzător.

Spune că nu s-a gândit la nimic în momentul în care a urcat pe scenă. Doar a trăit clipa. ”Respirație adâncă și… dă-i înainte!” Nu are superstiții, dar nu se apucă de treabă dacă nu este încălzit, dacă nu e pregătit total. Cântă sub duș și vrea un parcurs cât mai lung la ”X Factor”.


loading...
Partenerii noștri