Câştigător X Factor 2020. Cine este Adrian Petrache. Nepotul lui Florin Salam, surpriză de proporţii chiar înaintea marii finale!

Adrian Petrache este concurentul care reprezintă echipa Loredanei în finala X Factor de anul acesta. Băiatul a reuşit să îşi câştige locul în ultima etapă, după ce a câştigat în faţa lui Iulian Selea.

18 dec. 2020, 12:34
Câştigător X Factor 2020. Cine este Adrian Petrache. Nepotul lui Florin Salam, surpriză de proporţii chiar înaintea marii finale!

Câştigător X Factor 2020. Puţini ştiu însă că tânărul de doar 19 ani cu lipici la public este chiar nepotului cunoscutului cântăreţ de manele Florin Salam. Totodată, în finala din această seară, concurentul a pregătit un moment unic alături de unchiul său, iar apariţia va fi cu totul şi cu totul inedită.

Câştigător X Factor 2020. Cine este Adrian Petrache. Ce a putut face tânrăul înainte de marea finală. Gestul său a emoţionat pe toată lumea

Băiatul este student la Facultatea de Drept din Universitatea București și este pasionat de muzică.

Acesta a auzit o melodie James Arthur pe internet și a fost atras de cântatul la chitară, de aceea i-a cerut bunicului să îl învețe să cânte.

Tănărul face parte din clubul de motocicliști Imperium, alături de care merge aproape în fiecare lună la o casă de copii din Ilfov cu haine, jucării sau aparatură electronică.

Așa s-a întâmplat și weekendul trecut când, în loc să repete pentru marea finală Adrian Petrache a intrat într-un live de la sediul clubului moto, acolo unde tocmai se sortau cadourile de Crăciun. Tânărul a mai făcut un apel pentru prietenii lui să ofere lucruri de care nu mai au nevoie pentru copiii fără posibilități.

âştigător X Factor 2020. Cine este Adrian Petrache
Câştigător X Factor 2020. Cine este Adrian Petrache. Foto Antena 1

Ce a spus Loredana Groza, după momentul lui Petrache din semifinală

„Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!  Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre frații săi și prietenii lor.

De altfel, tânărul carismatic a participat și la Românii au talent, în luna martie, unde, de asemenea, a impresionat juriul și publicul.

Marele câștigător X Factor sezonul 9 va fi anunţat în această seară, 18 decembrie. În finală se vor duela cot la cot Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca.

Citeşte şi: CASTIGATOR X FACTOR 2020. Surpriză uriaşă, cum s-a votat în Finala X Factor 2020