CASTIGATOR X FACTOR 2020. Surpriză uriaşă, cum s-a votat în Finala X Factor 2020

Finala X Factor 2020 are loc vineri, 18 decembrie, de la orele 20:00, iar publicul este cel care decide cine va obține marele premiu al sezonului 9.

RomaniaTV.net
18 dec. 2020, 17:31
CASTIGATOR X FACTOR 2020.  Surpriză uriaşă, cum s-a votat în Finala X Factor 2020

CASTIGATOR X FACTOR 2020

. S-a aflat cine a câștigat finala X Factor 2020, sezonul 9! În ediția din 18 decembrie 2020, Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 au adus pe scenă momente excepționale, dar DOAR ANDRADA a fost ales câștigătorul X Factor 2020, sezonul 9 și a primit trofeul de 100.000 de euro!

CASTIGATOR X FACTOR 2020. Antena 1 a dat lovitura miercuri seară cu finala Chefi la cuţite, dar programează vineri un nou show care se anunţă electrizant, finala X Factor 2020. Romaniatv.net vă oferă cele mai frumoase momente şi vă oferă curiozităţi despre câştigător.

Monica Anghel, Raluka, Adrian Daminescu, Damian Drăghici și Florin Salam se declară ei înșiși emoționați la ultimele repetiții înaintea marei finale X Factor de vineri, de la 20.00, la Antena 1. Cei patru se vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România.

CASTIGATOR X FACTOR 2020.  Cine sunt cei 4 finaliști X Factor 2020
Andrada Precup este finalista lui Ștefan Bănică.

„E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup.

CASTIGATOR X FACTOR 2020. Adrian Petrache este finalistul Loredanei.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. AI fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun”, i-a transmis Loredana lui Adrian Petrache.

CASTIGATOR X FACTOR 2020. Super 4 este grupa finalistă a lui Florin Ristei.

„Sunt foarte bucuros că ați venit la X Factor. Voi faceți asta din pură pasiune, se vede că vă place să cântați și cred că peste tehnica vocală este bucuria de a cânta”, le-a transmis Florin Ristei.

CASTIGATOR X FACTOR 2020. Sonia Mosca este finalista Deliei.

„Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea! Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! A venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”, i-a transmis Delia Soniei Mosca.

„M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții. Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!”, a spus încrezătoare Raluka.

FINALA X FACTOR 2020 LIVE VIDEO A1. Unde s-au relaxat finaliştii

Delia a avut parte de o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei Mosca, însă rezultatul este unul care se anunță spectaculos: Sonia va avea un duet cu Monica Anghel.

”Eu am văzut-o pe Sonia prima dată întâmplător, pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am ales eu o piesă pe care să o cântăm împreună, una care nu s-a făcut până acum în duel de către două femei și sunt convinsă că o să iasă un mment extraordinar de frumos și de emoționant”, a declarat Monica Anghel.

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

”Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă. Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”, a spus Adrian Daminescu.

CASTIGATOR X FACTOR 2020. Cum se votează

Potrivit regulamentului concursului, publicul își poate vota preferatul în Marea Finală X Factor 2020, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Pentru a-și susține favoritul, telespectatorii trebuie să trimită SMS la 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4, doar după START VOT! Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Încă de la începutul Finalei publicul poate vota, iar câștigătorul va fi concurentul care va primi cele mai multe voturi (SMS-uri) din partea telespectatorilor.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro.

Telespectatorii își vor putea vota favoriții doar în timpul Finalei, după ce Răzvan și Dani vor anunța „START VOT!”

În Finală Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 vor interpreta câte 3 piese.

Fiecare concurent va interpreta o piesă în duet cu mentorul său, o piesă în duet cu o vedetă și o piesă solo.