Câștigător X Factor 2021. Fanii au luat foc după ce Nick Casciaro a luat marele premiu. Titlul a fost contestat!

Surpriză de proporții la X Factor. Sezonul 10 a fost câștigat de Nick Casciaro, concurentul de la categoria Loredanei Groza.

24 dec. 2021, 16:17
Câștigător X Factor 2021. Fanii au luat foc după ce Nick Casciaro a luat marele premiu. Titlul a fost contestat!

Câștigător X Factor 2021. Italianul a depășit toate așteptările și i-a impresionat pe toți în finala care a avut loc joi, 23 decembrie. Au existat însă și foarte multe voci care sunt deranjate de faptul că acesta a și câștigat concursul, în cele din urmă.

Câștigător X Factor 2021. Fanii au luat foc după ce Nick Casciaro a luat marele premiu. Titlul a fost contestat!

Loredana a ajuns și anul trecut în marea finală, cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, însă nu a reușit să câștige. Anul acesta, norocul a fost de partea juratei și este de altfel și prima dată când un concurent din echipa sa câștigă marele premiu.

Românii au luat foc pe rețelele de socializare și au declarat că ar fi meritat Bryanna să câștige. Mulți au scris comentarii destul de neplăcute la adresa lui Casciaro, unele cu tentă xenofobă.

„Eu aș numi emisiunea X Factor Italia!; Merita Andrei. Nu i s-au ales deloc piesele potrivite; În loc să apreciem vocile României și se ne mândrim, le dăm premiul străinilor; Cred că l-au votat multe femei, pentru că arată binișor”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioase scrise de telespectatori pe pagina oficială de Instagram a concursului.

Nick Casciaro, concurentul din echipa Loredanei Groza, este de loc din Italia. Are 31 de ani și o iubită superbă pe care a cerut-o deja de soție. Logodnica lui a putut fi văzută în cadrul unei ediții, în public, venită să-l susțină alături de alți membri ai familiei.

Nick Casciaro de la X Factor a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată încă din preselecții. A făcut o impresie bună pe scenă încă de la prima apariție, atât cu vocea lui, cât și cu look-ul său deosebit. El merge în Finala emisiunii, după ce a trecut de Bootcamp și de Battles.

Nick Casciaro s-a luptat pentru un loc în finala X Factor cu adversarul său, Ștefan J. Doyle. Concurentul de origine italiană a cântat piesa Hallelujah și a reușit să transmită emoții puternice și de celalată parte a sticlei, la cei de acasă. A cântat atât la pian, cât și cu vocea, iar momentul lui a fost răsplătit cu ropote de aplauze.

Tânărul a decis să vină în România, la X Factor, pentru a arăta lumii că nu doar arată bine, ci că are și talent cu carul. Pe lângă marea lui iubire, muzica, el mai are și alte pasiuniuni. Finalistul din categoria Loredanei Groza s-a îndrăgostit de sport încă de la o vârstă fragedă. El practică fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și îi place să facă și surfing. Cel mai mare vis al lui este să lucreze în America, mai exact în California.

Citește și: Finala X FACTOR 2021. Marele câștigător este Nick Casciaro. Concurentul Loredanei a câștigat inimile publicului și premiul în valoare de 50.000 de euro VIDEO
 


loading...
Partenerii noștri