Finala X FACTOR 2021. Marele câștigător este Nick Casciaro. Concurentul Loredanei a câștigat inimile publicului și premiul în valoare de 50.000 de euro VIDEO

Finala X FACTOR 2021. Sezonul 10 al concursului de talente a ajuns la sfârșit, iar marele câștigător al premiului de 50.000 de euro este Nick Casciaro, care a impresionat cu interpretarea piesei "Who wants to live forever" a trupei Queen, dar și cu duetul de senzație alături de celebra sa mentoră, Loredana Groza.

23 dec. 2021, 22:11

Finala X Factor 2021 sezonul 10 a fost un spectacol de zile mari, iar artiștii Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii au dat tot ce au avut mai bun pe scena concursului de talente.

Finala X Factor 2021 sezonul 10 a început la ora 22.15 pe Antena 1, iar fanii emisiunii deja speculau cine va fi noul câștigător, care va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro.

Marele câștigător al premiului de 50.000 de euro este Nick Casciaro, care a impresionat cu interpretarea piesei „Who wants to live forever” a trupei Queen, dar și cu duetul de senzație alături de celebra sa mentoră, Loredana Groza.

Nick Casciaro a avut momente excepționale și a reușit să impresioneze publicul cu talentul său, dar și timbrul vocal. Concurentul mentorat de Loredana Groza a transmis emoție pură celor de acasă și i-a convins că merită să fie câștigătorul sezonului 10 X Factor.


Marea Finală a sezonului 10 X Factor nu putea să se încheie fără un recitalul spectaculos al lui Ștefan Bănică. Juratul show-ului a urcat pe scenă și a ținut neapărat să spună câteva cuvinte înainte de a începe momentul excepțional.

„Pentru că anul acesta se împlinesc 10 ani de X Factor, printre care mai mult de jumătate i-am petrecut la masa juriului. Aș vrea să-i felicit și să le mulțumesc tuturor membrilor, echipei X Factor. Pentru că astăzi seară este Finala sezonului 10 X Factor vreau să vă urez succes tuturor”, a spus Ștefan Bănică.

Jomajii a transmis emoție și a făcut spectacol cu versurile celebrei trupe ABBA. „The Winner Takes It All” a fot alegerea muzicală pentru Finală, alegere care i-a încântat pe jurați.

Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala x Factor 2021 i-a impresionat pe jurați. Finalistul din categoria Loredanei a transmis emoții puternice, cu piesa Who Wants To Live Forever de la X Factor 2021.

Bryana Holingher, finalista lui Florin Ristei, a luat cu asalt scena X Factor în Marea Finală a sezonului 10. La doar 14 ani, concurenta a avut o interpretare de excepție a piesei „Talking To The Moon”.

Jomajii și Delia a făcut show total cu piesele „Beggin” și „Da, mamă”. Delia a creat un grup numeros, format din 7 artiști, pentru Finala X Factor 2021. Momentul a început cu cele două soliste: Oma Jali și Ioana Sihota, cântând piesa „Beggin”. Apoi a apărut Majii, pentru a le completa. Ulterior, Delia și-a făcut și ea apariția în scenă, pe versurile piesei sale: „Da, mamă”.

Andrei Duțu și mentorul lui, Ștefan Bănică, au interpretat piesa juratului de la X Factor – Nu trece zi, momentul a adus emoția atât pe scenă cât și în rândul publicului.

Bryana Holingher a cântat în marea Finală a sezonului 10 X Factor alături de mentorul său, Florin Ristei. Cei doi au interpretat piesa „One Sweet Day” și au făcut un moment de-a dreptul emoționant.

Finala X Factor 2021 a început cu un moment de excepție. Finaliștii au interpretat piesele „Hold on I’m coming”, de la Sam and Dave și „Respect” de la Aretha Franklin.

Momentul artistic a debutat cu băieții: Majii, Nick Casiaro și Andrei Duțu. Ulterior, au apărut pe scenă și fetele: Bryana Holingher, Ioana Sihota și Oma Jali. Cei 6 au creat un moment de excepție la începutul Finalei X Factor.

Ioana Sihota și Gabi Neagu (The Jazzy Jo Experience), finaliști X Factor: „Noi oferim o experiență, un schimb real de energie live, care, de altfel, este scopul artei” – INTERVIU EXCLUSIV

De acestă dată, publicul va fi cel care va alege artistul cu cea mai bună prestație live, pe scena X Factor. Marele câștigător va fi ales prin SMS la 1313.

Mentorul Ștefan Bănică a pregătit un duet în limba română cu Andrei Duțu, un concurent pe care artistul l-a simpatizat în mod deosebit și a declarat despre acesta: „X Factor este pentru Andrei o întoarcere la rădăcini.” Momentul se anunță a fi unul extrem de special și marchează întoarcerea tânărului în România, după șase ani.

Membrii trupei Jomajii sunt extrem de entuziasmați cu privire la piesa pe care o vor interpreta cu Delia, iar concurenții au fost pe aceeași lungime de undă cu vedeta.

„Nu a fost o problemă să alegem ce vom cânta pentru că gândim la fel și ne place să fim actuali. În seara asta avem un concert!”, a declarat Delia despre momentul duetului.

Nick Casciaro va avea o prestație inedită cu Loredana Groza, întrucât cei doi vor reda în fața publicului un fragment dintr-un muzical celebru.

„Când mi-a arătat cum dansează la am știut că voi alege un cântec pe care să dansăm și să facem sincroane. Eu sunt foarte fericită cu alegerea mea!”, a declarat Lori.

Florin Ristei are încredere în concurenta sa din finală, Bryana Holingher. Cei doi vor avea un duet extrem de emoționat, deoarece piesa interpretată va fi o dedicație celor care au pierdut pe cineva drag în ultimii doi ani.

„Am înțeles foarte puțin din ce înseamnă să fii tată, cum ar trebui să te porți, cum ar trebui să fii mai diplomat, nu așa direct. Bryana a rezistat cu brio stilului meu”, a mărturisit Ristei.

Andrei Duțu, finalist X Factor: „Îmi doresc să reprezint o nouă versiune de artist român. Povestea mea e a omului care poartă pe umeri responsabilitatea de a se autodepăși” – INTERVIU EXCLUSIV

Momentele solo ale celor patru finaliști, duetele cu mentorii și duetele cu invitații speciali, Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni, pot fi ascultate în această seară, de la 22:15, la Antena 1.

Astăzi este rândul telespectatorilor să își aleasă favoritul. Câștigătorul marii finale X Factor sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul ”Andrei” pentru Andrei Duțu, ”Bryana” pentru Bryana Holingher, ”Nick” pentru Nick Casciaro sau ”Jomajii” pentru trupa Jomajii.