CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Surpriză uriaşă, cine obţine premiul de 10.000 de euro

Dacă vă numărați printre fanii realityshow-ului Puterea Dragostei, cu siguranță așteptați nerăbdători pentru a vedea dacă favoritul vostru va părăsi competiția. Există însă deja informaţii cu privire la câştigători.

RomaniaTV.net
12 iul. 2020, 07:46
CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Surpriză uriaşă, cine obţine premiul de 10.000 de euro

Puterea Dragostei este un show matrimonial realizat de Acun Medya Turcia, difuzat de Kanal D Romania, care a debutat in luna noiembrie 2018, fiind difuzat si in prezent.

Show-ul a avut pana acum doua sezoane si este moderat de Andreea Mantea. Castigatorii primului sezon sunt Bianca Comanici si Bogdan Mocanu.

Mai mult, emisiunea este difuzata zilnic, de luni pana vineri de la 11:00 si de la 17:00, iar sambata si duminica de la 16:00 si de la 19:00. Filmarile sunt realizate la Istanbul, in Turcia.

Cine castiga Puterea Dragostei 2020?

Potrivit fanatik.ro, numele castigatorilor a fost deja dezvaluit de catre Nelson Mondialu. Acesta sustine ca are informatiile de la staff-ul emisiunii, iar anuntul a fost facut pe contul sau de YouTube.

Castigatorii sezonului 2 Puterea Dragostei ar fi Marius si Ella, potrivit sursei citate. 

Nu exista inca date oficiale despre cand va avea loc finala acestui nou sezon. Primul sezon de la ”Puterea dragostei” a fost derulat pe parcursul a opt luni, iar telespectatorii estimeaza ca cel de-al doilea sezon se va termina cu aproximație, la finalul lunii iulie 2020.