Câștigătorii POWER COUPLE ROMÂNIA 2024! Au rezistat prin toate „anotimpurile vieții” și au băgat în buzunar premiul cel mare

Câștigătorii POWER COUPLE ROMÂNIA 2024! Finala din aceasta seară a decis care este cel mai puternic cuplu din România!

13 mart. 2024, 23:17

Câștigătorii POWER COUPLE ROMÂNIA 2024! Au reușit să treacă în mod repetitiv prin „anotimpurile vieții” și au pus mâna pe premiul cel mare!

Anamaria și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Oana Matache și Radu Siffredi sunt cele trei echipe finaliste de la Power Couple Români, care au luptat până în ultima clipă pentru a ajunge în marea finală, iar eforturile depuse au fost uriașe. Totuși numai unul dintre cupluri a reușit să reziste până la final în una dintre cele mai grele probe din lume.

Citește și: Părintele Pimen Vlad adurncă bomba despre tatuaje! ”Cei care fac lucrul acesta se simt neîmpliniți. Au probleme sufletești”

Primii care au cedat au fost Tudor și Anamaria Ionescu. În cursă au rămas Sorin Gonțea și Daiana și Oana Matache și Radu Siffredi.

Îndrăgostiți au fost nevoiți să țină o geantă cu bani în diferite poziții incomode. Cu fiecare an ce trecea averea lor creștea, iar geanta ajungea tot mai grea.

„Partenerii își pot face zilele și anotimpurile mai frumoase cu un sărut. Câștigă cuplu care va rezista cel mai mult în bătaia vântului, în ploaie, caniculă și ger năprasnic fără să scape din mâini geanta cu averea familiei”, a mărturisit prezentatorul TV.

Cei care trec de prima fază a jocului din Finala Power Couple România vor obține un bonus care va intra direct în seif. Mai mult, cuplul care termină ultimii proba vor lua și celălalt bonus al concursului: Marele Premiu.

„Va trebui să rezistați! În timpul misiunii va trebui să stați pe semnele pe care le-am pus pe cei trei cilindrii. Veți ține fiecare cu o mână de bagajul cu bani. Astăzi trecem prin mai multe anotimpuri și trăim împreună prin mai mulți ani de relație. Vom trece prin primăvară, vară, toamnă, iarnă. Amândoi trebuie să susțineți geanta cu bani. După primii ani, geanta se va îngreuna. Vom sta aici până un cuplu demonstrează că este cel mai puternic din competiție! Întotdeauna mâna cu care am început trebuie să rămână pe bagaj”, a mai zis Dani Oțil.

Citește și: Rețeta care îți va face seara mai frumoasă! Paste delicioase cu carne și spanac perfecte pentru o cină romantică