CASTIGATORUL EUROVISION 2018, contestat de Mihai Trăistariu: „Linii blocate la greu”

Scandal după finala Eurovision România. Mihai Trăistariu: „Îmi vine să le număr la sânge. Chiar nu cred că au fost doar atâtea voturi!”

26 feb. 2018, 10:58
CASTIGATORUL EUROVISION 2018, contestat de Mihai Trăistariu: „Linii blocate la greu”

Nicio finală Eurovision România fără scandal. Mihai Trăistariu este nemulțumit de numărul de voturi pe care le-a primit. În plus, cântărețul reclamă și frigul care a fost în Sala Polivalentă, unde s-a ținut show-ul.

„Pareri despre Eurovision 2018 – Selectia Nationala

– Scena a aratat mai bine ca niciodata. Urmaresc dintotdeauna concursul si Romania nu a mai avut un asemenea show.

 Au fost foarte multe voci bune. Mai multe ca niciodata.

– Polul Nord a intrat in Sala Polivalenta. N-au vrut neam s-o incalzeasca. Am stat la 8 grade in prima zi. 13 a doua zi de repetitii. 15 grade a 3-a zi. La finala … noroc ca spectatorii au umplut cu caldura lor sala. Termometrul meu instalat pe telefon arata 19 grade. Tot frig dar nu ca-n Siberia. In fine … per total m-am congelat. Mai multi colegi au fost foarte revoltati pe treaba asta cu frigul naprasnic din sala. Ca doar nu eram la salina din Turda fratilor …

– Numarul de voturi e ciudat de mic la toata lumea. Vreti sa-mi spuneti ca, dupa 5 semifinale si atata promovare, au votat atat de putini oameni ? Eu nu cred. Linii blocate la greu. Toti prietenii imi trimiteau print-screen cu mesajul : “ vot nereusit “. Anul trecut s-a castigat cu 10.000 de voturi. Anul asta cu … abia 3.000. Anul trecut eu am avut 5.300 de voturi. Anul asta am adunat abia 1.100. Pana si balaria de Paradisio adunase acum doi ani 2.300 de voturi … In fine ! Mi se pare tare ciudat cu voturile astea.

– Nu aveam pretentia sa iau locul I insa … am mobilizat fix aceiasi oameni care m-au votat anul trecut si inca vreo cateva mii. Si chiar credeam cu tarie ca se vor strange lejer peste 5.000 de voturi. Am primit azi-noapte mii de mesaje cu “ Am votat 10 “, “ te-am votat de pe 3 telefoane, 10 telefoane etc “. Imi vine sa le numar la sange. Pe bune ! Chiar nu cred ca au fost doar 1.100.

– Una peste alta … Eurovision-ul ramane pentru mine unul din telurile carierei mele !

– NE VEDEM LA EUROVISION 2019”, a scris Trăistariu pe pagina sa de Facebook.