Câştigătorul la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul. Vezi ce sfat are pentru ceilalţi jucători

Câştigătorul categoriei I a jocului Loto 6/49, la tragerea de joi, 15 noiembrie, s-a prezentat luni la sediul Loteriei Române pentru a-şi încasa premiul. Valoarea câştigului este de peste două milioane de lei, iar biletul norocos a costat doar 4,1 lei, fiind completat cu o variantă simplă.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 14:02
Câştigătorul la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul. Vezi ce sfat are pentru ceilalţi jucători

Câştigătorul este un pensionar din Eforie Nord, care joacă de peste 30 de ani la Loto, potrivit unui comunicat al Loteriei Române. Bărbatul joacă întotdeauna aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală.

În urmă cu 6-7 ani, acesta a mai obţinut un câştig de categoria a III-a la Loto 6/49 şi, de ceva vreme îşi încearcă periodic norocul şi la Joker.

Pensionarul a aflat că a câştigat a doua zi, după tragere, chiar de la agenţia loto din Eforie Nord, unde şi-a încercat norocul. Întrebat ce va face cu banii, jucătorul a declarat că, în primul rând, doreşte să-şi ajute cei cinci copii şi nepoţii.

Bărbatul a transmis un mesaj celorlalţi jucători: „Să joace în continuare, să nu-şi piardă speranţa!„.

Anul acesta, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat de cinci ori, cel mai mare câştig obţinut fiind de 20.283.270,27 lei.