Răsturnare de situaţie: Câştigătorul mareului premiu de la LOTO 6 DIN 49 este un pensionar din Motru

Un pensionar din oraşul Motru, judeţul Gorj, este câştigătorul marelui premiu la cel mai popular joc al Loteriei Române, 6 din 49, de 17,7 milioane lei (4 milioane euro), a anunţat Loteria Română, câştigătorul prezentându-se luni la sediul companiei pentru a-şi revendica premiul.

RomaniaTV.net
01 aug. 2016, 11:40
Răsturnare de situaţie: Câştigătorul mareului premiu de la LOTO 6 DIN 49 este un pensionar din Motru

CASTIGATORUL MARELUI PREMIU LA LOTO 6/49, UN PENSIONAR DIN MOTRU, SI-A RIDICAT ASTAZI CASTIGUL

„Dumnezeu da dupa suflet…Jucatorii sa aiba incredere in acest joc si in Loteria Romana!”, acesta este mesajul castigatorului

„Astazi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 28 iulie a.c., premiu in valoare de 17.723.482,04 lei.

Norocosul castigator este un pensionar din Motru care joaca la Loteria Romana de 50 de ani. Desi acesta este primul mare castig din cariera de jucator, ne-a marturisit ca nu a avut niciodata indoieli in ceea ce priveste corectitudinea jocurilor”, susţine Loteria Romana.

Considera ca este un castig meritat dupa 50 de ani de participare la joc si isi doreste sa duca, in continuare, o viata cat mai normala alaturi de familia sa.

Numerele jucate nu au niciun fel de semnificatie personala, a fost pur si simplu noroc: toate cele sase numere au fost extrase din bol.

A jucat biletul la agentia 18-005 din Motru, jud. Gorj, chiar in dimineata zilei de joi si a urmarit, ca de fiecare data, in direct, pe TVR1, tragerile loto.

Intrebat fiind care a fost prima reactie cand si-a dat seama ca este castigator, ne-a raspuns ferm ca i s-a parut ceva normal dupa 50 de ani de participare constanta la joc.

Suma care ii ramane castigatorului dupa impozitare este de 13.342.674,04 lei.

Iniţial, s-a spus că un tânăr de 19 ani a câştigat la Loto. Tânărul provine dintr-o familie modestă şi lucrează ca măturător la o societate de transport din Motru. Deşi nu era un jucător fidel, acesta a pus mâna pe un premiu consistent la care mulţi doar visează. Localnicii spun că norocosul a şi mers la Bucureşti să îşi revendice premiul. „Băiatul care a câştigat era un băiat care avea nevoie de aceşti bani, un jucător ocazional. Nu degeaba se vorbeşte despre norocul începătorului. A avut norocul începătorului. Şi lucrul ăsta ne bucură foarte mult. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc, în valoare de 7 lei şi 30 de bani” a spus vânzătoarea de la Loto.

Loteria Română a anunţat printr-o postare amuzantă, că fericitul câştigător a prins șase pokemoni care i-au adus un câștig uriaș. „În epoca pokemonilor, un jucător la loto din oraşul Motru, judeţul Gorj a prins 6 pokemoni din 49 la Loteria Română şi a pus mâna pe un câştig fabulos, la categoria I, de 4 milioane de euro! Fiecare pokemon aka număr norocos a valorat astfel peste 666.666 euro! Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-005 din Motru, judeţul Gorj şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 sşi una la Noroc. Ăsta da… noroc! Banii sunt deja pregătiţi, aşa că începând de mâine abia aşteptăm să îi înmânăm fericitului câştigător!”, au anunţat reprezentanţii Loteriei Române pe Facebook.

De-a lungul timpului, la aceeaşi agenţie din Motru, s-au mai câştigat și alte sume importante la loterie. Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.