Câştigurile se leagă şi cresc cu biletele Pariuri1x2.ro. Aici, ponturile zilei

Inspiratie de top, ieri, pentru tipsterii pariuri1x2.ro. In duelul dintre Astra Giurgiu si Concordia Chiajna am mizat pe cel mult 10 cornere, iar raportul loviturilor de la colt a fost 1-5. Biletul zilei s-a facut ”verde” cu putin noroc. In confruntarea Rubin Kazan – Lok. Moscova (1-1) s-au inscris exact cate goluri aveam nevoie, pariul nostru fiind pe cel putin 2 modificari ale tabelei.

RomaniaTV.net
10 aug. 2017, 09:43
Câştigurile se leagă şi cresc cu biletele Pariuri1x2.ro. Aici, ponturile zilei

Biletul zilei

La Tel-Aviv se va juca Super Cupa Israelului, intre Yehuda si H. Beer Sheva. Anticipam un duel inchis, in trendul confruntarilor din fotbalul israelian. Nu fortam, insa, nota si alegem un pronostic simplu: sub 3.5 goluri.

Pentru derby-ul Ligii 1 dintre CFR Cluj si Dinamo, varianta propusa are in vedere un „over”. Nu ne gandim, totusi, la goluri, ci la cornere, cel putin 9 in meci. Miza partidei este mare, iar orgoliile, nemasurate. CFR cauta si o revansa, dupa esecurile identice, cu 0-2, din dubla cu Dinamo contand pentru play-off-ul stagiunii anterioare de Liga 1.

Biletul zilei

20:45, Bnei Yehuda – Hapoel Beer Sheva, sub 3.5 goluri

21:00, CFR Cluj – Dinamo Bucuresti, peste 8.5 cornere

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

 

CITESTE SI:

 

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

 

Revine Premier League: Sabin iti livreaza un bilet din 5 meciuri pentru etapa de debut » Cota urca la 7.94!