Căşuneanu jr, pasiuni costisitoare. Şi-a cumpărat o motocicleta în ediţie limitată şi pentru ea a scos din buzunar o adevărată avere

Costeluş, fiul lui Costel Căşuneanu, are pasiuni costisitoare. El deţine o echipă de raliuri cu care participă la curse şi îşi permite achiziţii de lux. Recent, el şi-a cumpărat o motocicletă comandată special în SUA, fabricată în ediţie limitată.

30 mai 2017, 13:56

Costelus Casuneanu a devenit celebru acum cativa ani, cand s-a fotografiat alaturi de luxoasa sa masina, un Bugatti Veyron al carui pret era de 1,6 milioane de euro. In acea perioada, tatal sau, Costel Casuneanu, supranumit „Regele asfaltului„, incheia contracte cu statul pentru constructia soselelor din tara si avea o avere estimata la 350 de milioane de euro. Ulterior, afacerile lui Casuneanu s-au prabusit, fiind si condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul „Catalin Voicu”.

Potrivit wowbiz.ro, Casuneanu jr are in continuare pasiuni costisitoare. El detine o echipa de raliuri cu care participa la curse si isi permite achizitii de lux. Ultima extavaganta a acestuia este o motocicleta comandata special in SUA, fabricata in editie limitata, care arata ca in filmele SF. Costelus a fotografiat-o si a comentat: „La drum cu baiatul meu cel rau”. Un amic cunoscator i-a replicat: „Probabil singura motoreta Confederate din Estul Europei„.

Un model asemanator cu cel al lui Costelus Casuneanu se vinde pe site-ul producatorului cu 135.000 de dolari, avansul pentru rezervarea unei motociclete fiind de 30.000 de dolari!