Cât a ajuns să coste o casă în localitatea în care se filmează Las Fierbinți. Succesul serialului a avut o influență majoră

Deși în Las Fierbinți de la Pro TV casele par ieftine, în realitate prețurile din localitatea în care se filmează serialul sunt foarte mari. Succesul producției difuzate la Pro TV a dus la creșteri de prețuri pe piața imobiliară în zonă.

31 iul. 2023, 12:03
Cât a ajuns să coste o casă în localitatea în care se filmează Las Fierbinți. Succesul serialului a avut o influență majoră
Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți

Aflat la o distanță de aproximativ 33 de kilometri de București, în județul Ialomița, Fierbinți – Târg este o localitate foarte vizitată în ultima perioadă. Motivul ar fi faima adusă de serialul Las Fierbinți.

Citește și: Câți bani câștigă Giani și polițistul Robi din serialul Las Fierbinți. Cu ce se ocupă cei doi actori, dincolo de serial

Cât a ajuns să coste o casă în locul unde se filmează Las Fierbinți

Deși în serialul de la Pro TV casele sunt unele vechi, bătrânești și par ieftine, în realitate prețurile sunt foarte mari.

De exemplu, o casă bătrânească a fost scoasă la vânzare pe OLX. Proprietarul cere 30.000 de euro, prețul fiind negociabil. Aceasta se află în satul Fierbinții de Jos, casa fiind situată într-o zonă bună, centrală. Suprafața terenului total este de circa 1.450 de metri pătrați, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Celentano din „Las Fierbinți”, rudă cu o personalitate care a marcat istoria României

Casa este una bătrânească, cu 3 camere, un hol, o bucătărie interioară, dar și una exterioară. De asemenea, casa este branșată la curent, cablu și apă curentă.

Pe același site, o altă persoană solicită suma de 35.000 de euro pentru o casă construită din cărămidă. Locuința are o suprafață totală construită de circa 200 metri pătrați și un teren de 900 metri pătrați. Casa are ieșiri la două străzi și se află într-o zonă liniștită, foarte aproape de lacul de acumulare Fierbinți.