Câți bani câștigă Giani și polițistul Robi din serialul Las Fierbinți. Cu ce se ocupă cei doi actori, dincolo de serial

Câți bani câștigă polițistul Robi și Giani din Las Fierbinți, una dintre cele mai de succes producții românești, difuzată pe Pro TV.

28 iul. 2023, 22:20
Câți bani câștigă Giani și polițistul Robi din serialul Las Fierbinți. Cu ce se ocupă cei doi actori, dincolo de serial
Câți bani câștigă Giani și Robi din Las Fierbinți

Robi și Giani din Las Fierbinți  și-au încercat norocul în afaceri, însă rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor lor.

Polițistul Robi este interpretat de actorul Leonid Doni, iar Constantin Diță îi dă viață lui Giani, în producția de la Pro TV. Sumele pe care le câștigă cei doi de pe urma serialului sunt destul de frumușele. Însă, nu același lucru poate fi spus și despre cifrele afacerilor lor.

Citește și: Celentano din „Las Fierbinți”, rudă cu o personalitate care a marcat istoria României

Totuși, dincolo de personajele pe care le interpretează, aceștia au dovedit că se pot mula perfect pe orice nișă. De exemplu, Giani din Las Fierbinți a câștigat bani și din reclame sau stand-up comedy.

Costi Diță este, totodată, foarte activ în online, în special pe YouTube, acolo unde explorează o serie de jocuri video, alături de comunitatea sa. Acesta are și un business – Fix the Head SRL! – care se ocupă de activități de interpretare artistică. Firma a fost înființată în anul 2005, iar în 2022 i-a adus un profit de 84.596 de lei, Anul trecut, firma lui Giani a avut o cifră de afaceri de circa 125.000 de lei, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cum arăta în tinerețe Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din Las Fierbinți. A fost asemănată cu actrița italiană Ornella Muti

Polițistul Robi, pe numele său adevărat Leonid Doni, are o firmă care se ocupă de creațiile artistice,deschisă în urmă cu 10 luni. Compania sa, DONIEMM Act SRL nu i-a adus deloc profit până acum, ba chiar a înregistrat un mius de 797 de lei, iar la cifra de afaceri nu a fist raportat nimic până acum.

La polul opus se află Bobiță, adică Mihai Bobonete, care deține Comedy Voys, firmă care i-a adus un profit de 814.000 lei numai în 2022. Însă, acesta trebuie să împartă banii cu colegul său de breaslă, actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.

Totodată, cealaltă firmă a lui Bobiță, Da, Bravo!, așa cum se numește și podcastul său, a avut un profit de 1,2 milioane de lei.