Cât a ajuns să coste o ținută de liceu la școlile de top din Capitală. Elevii defilează în ținute care valorează cât o mașină la mâna a doua

De când a început școala, holurile liceelor din Capitală s-au transformat în adevărate podiumuri de modă. Elevii poartă pe ei o mică avere.

25 oct. 2023, 09:58
Cât a ajuns să coste o ținută de liceu la școlile de top din Capitală. Elevii defilează în ținute care valorează cât o mașină la mâna a doua
Ținute de mii de euro la liceele de fițe din Capitală

Elevii liceelor de fiță din Capitală defilează zilnic în ținute scumpe, opulente, care costă mii de euro. Asta se întâmplă în special în instituțiile de top, unde hainele cântăresc, de multe ori, mai mult decât orice.

Numărul școlilor în care uniforma clasică este obligatorie este tot mai mic. Pe lângă faptul faptul că este un mare plus pentur imaginea școlii respective, o uniformă pe care să o respecte toată lumea nu creează deloc frustrări și îi face pe toți elevii să fie egali.

Citește și: Elevi prinşi cu droguri în curtea unui liceu. Unul avea la el și un cântar electronic pentru a cântări prafurile

Cu toate astea, astfel de peisaje sunt tot mai rare în școlile de la noi, în special în Capitală. Aici, la fiecare început de an școlar, elevii se concentrează mai mult pe ținute decât pe rezoluțiile școlare. Fetele se întrec în accesorii de firmă și nici băieții nu se lasă mai prejos.

Deschiderea anului școlar este întotdeauna un moment important pentru elevi, iar cei ce fac impresie bună la început de septembrie trebuie să se mențină la înălțime tot restul anului. Astfel, asistăm în continuare la o paradă a modei pe holurile unor școli din Capitală.

Ținutele unor elevi valorează cel puțin cât o mașină la mâna a doua. Branduri de mii de euro sunt afișate ostentativ pe hainele și ghiozdanele elevilor, scrie substantial.ro.

Citește și: Curtea școlii, transformată în podium de prezentare a modei. Elevele s-au întrecut în ţinute ieşite din comun în prima zi de şcoală

De multe ori, se fac glume pe seama elevilor care se îmbracă obișnuit, fără să dea mii de euro pe o geantă sau pe niște încălțări. Tocmai de aceea, apar probleme serioase, care mai apoi duc la bullying.