Curtea școlii, transformată în podium de prezentare a modei. Elevele s-au întrecut în ţinute ieşite din comun în prima zi de şcoală

Prima zi de școală a fost un bun prilej pentru elevele din Iaşi să-şi etaleze ţinutele care de care mai elegante, mai sofisticate şi mai stridente. De la pantaloni de piele, la fuste extrem de scurte şi rochii cu spatele gol şi cu şliţ adânc pe picior, toate au putut fi admirate în curţile liceelor din Iaşi.

13 sept. 2023, 23:03

Prima zi de şcoală a venit cu o adevărată provocare pentru adolescente, căci alegerea ţinutei nu a fost nicicând un lucru simplu. La liceele de fițe din Iași, elevele s-au întrecut în outfituri extravagante.

La Colegiul Național din Iași, a fost o adevărată defilare de fuste scurte, mulate, tocuri şi chiar… rochii cu spatele gol, asta în pofida faptului că unitatea de învăţământ are o uniformă. Toate acestea accesorizate, desigur, cu poşete de firmă şi ochelari de soare de la brandurile de lux. Nu au lipsit nici genele false și foarte lungi.

Ţinute extravagante în prima zi de şcoală

O elevă a Colegiului Național a reuşit o adevărată performanţă vestimentară: a îmbrăcat o rochie albastră, mulată, lungă, cu spatele în totalitate gol, după cum se vede în imaginile surprinse de jurnaliştii de la BZI

O altă adolescentă, elevă la acelaşi liceu, a venit îmbrăcată într-o rochie albă, extrem de scurtă, o geacă de blugi, iar o pereche de încălțăminte albă i-a completat perfect ținuta.

Citeste si Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți ochii au fost pe Prima Doamnă: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții”

Şi la Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă” elevele au mizat pe outfiturile extravagante. Având în vedere faptul că se află la un liceu de arte, creativitatea predomină, astfel că aceștia și-au format niște ținute cu care s-ar fi putut prezenta la emisiuni de stil. O elevă a optat pentru piese vestimentare cu ținte, care au atras atenția colegilor, dar și a profesorilor. Nu a putut trece neremarcat nici hairstylingul fetei: bretonul în două culori, negru și albastru, îţi acapara cu uşurinţă privirea.

Citeste si El este tânărul care a fost găsit fără viață în Lacul Tarnița. Era profesor în Cluj și luni trebuia să fie alături de elevi lui în prima zi de școală