Cât a costat avionul cu care Mario Iorgulescu a fost transportat la clinica din Milano. SUMA este IMENSĂ

Mario Iorgulescu a fost scos din țară cu un avion privat, tip ambulanță, închiriat din Turcia, și dus la o clinică din Milano.

25 sept. 2019, 08:54
Cât a costat avionul cu care Mario Iorgulescu a fost transportat la clinica din Milano. SUMA este IMENSĂ

Avionul care aparţine Ministerului Sănătăţii din Turcia a plecat din Istanbul spre România pe 20 septembrie. A aşteptat trei zile pe Aeroportul Băneasa şi, conform Flight Radar 24, a decolat luni din România la ora 11:07 şi a aterizat pe Aeroportul Malpensa din Milano la ora locală 12:24 (13:24 în România).

Tatăl lui Dany Vicol, REACŢIE DURĂ după ce Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate

Cu o zi înainte, medicii de la Spitalul Elias i-au anunţat pe procurori cu privire la un posibil transfer al pacientului, iar aceastia au încercat în aceeaşi zi să îl audieze, fără a reuşi însă.

MODUL DUBIOS în care Mario Iorgulescu a ajuns la o clinică din Italia. Portiţa LEGALĂ prin care familia l-a scos din România

Surse medicale au povestit că zborul cu o astfel de aeronavă dotată cu personal și aparate speciale este costisitor. O oră de zbor este cuprinsă între 7.000 și 10.000 de euro, plus parcarea pe aeroport, plus drumurile Istanbul – Bucureşti şi Milano – Istanbul. În final, Gino Iorgulescu a plătit peste 50.000 de euro pentru ca fiul lui să fie transferat în străinătate.