MODUL DUBIOS în care Mario Iorgulescu a ajuns la o clinică din Italia. Portiţa LEGALĂ prin care familia l-a scos din România

Mario Iorgulescu a fost scos din țară, luni, 23 septembrie, fiind externat de la Spitalul Elias din Capitală și dus la o clinică din Italia.

24 sept. 2019, 05:49
MODUL DUBIOS în care Mario Iorgulescu a ajuns la o clinică din Italia. Portiţa LEGALĂ prin care familia l-a scos din România

Mario Iorgulescu (24 de ani) a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanță, care ar aparține clincii din Milano unde acesta a fost internat. Aeronava a decolat spre Italia, luni, 23 septembrie, la ora 11:00, de pe Aeroportul Băneasa.

Mario Iorgulescu, acuzat de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Medicii de la Spitalul Elias nu au fost de acord cu transferul acestuia, pe motiv că starea de sănătate nu i-ar fi permis un asemenea zbor: „În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”.

Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit şi ameninţă cu publicarea unei liste cu nume. Mesaj fără precedent

Plecarea din țară a fost făcută fără acordul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care au aflat despre acest lucru abia după ce Mario Iorgulescu fusese transferat. Anchetatorii au vrut să îl audieze joia trecută, însă medicii i-au anunțat că este intubat și nu poate răspunde întrebărilor. În condițiile în care audierea nu a fost posibilă, procurorii nu i-au putut aduce la cunoștință lui Mario Iorgulescu faptul că este urmărit penal pentru ucidere din culpă și nu s-a putut impune vreo măsură legată de părăsirea ţării.