Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Colivă cu foiţă de aur, flori albe şi 100 de pachete cu icre de sturion şi Salam de Sibiu date de pomană

Înmormântarea Mioarei Roman a fost o ceremonie de amploare, marcată nu doar de durerea celor apropiați, ci și de incidente precum bătaia pentru pachetele cu mâncare oferite în conformitate cu tradiția creștină. În timp ce mulți se așteptau la un eveniment solemn, realitatea a fost marcată și de agitație.

27 feb. 2024, 19:03
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Colivă cu foiţă de aur, flori albe şi 100 de pachete cu icre de sturion şi Salam de Sibiu date de pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. În ziua înmormântării Mioarei Roman, oamenii s-au înghesuit la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou și la Cimitirul Reînvierea. Ceremonia, marcată de sute de participanți, a fost supusă unor incidente neașteptate, precum bătaia pentru pachetele de mâncare oferite.

Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului”, a fost responsabilă de organizarea funeraliilor. Aceasta a adus opt coșuri cu colivă, iar în total s-au pregătit aproape 100 de pachete cu mâncare. Cu toate acestea, numărul mare de oameni prezenți a creat dificultăți în distribuirea acestor pachete, mulți rămânând cu buzele umflate. Conținutul generos al pachetelor a inclus mâncăruri preferate de Mioara Roman, precum icre de sturion, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri și de cireșe, plăcintă de mere și de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, ciocolată și pâine de casă.

„Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a mai spus Gabriela Lucuțar pentru Click!.

Citeşte şi: Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale! ”Fără voi aș fi fost acum singură pe lume”

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol. Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece! Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică!I-am lăsat să ia că mi-a fost milă. Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă”, a adăugat Gabriela Lucuțar.

Citeşte şi: Silvia Chifiriuc, prima reacție după moartea Mioarei Roman. Destul de indiferentă, s-a plâns de propriile probleme de sănătate. „M-am operat a treia oară, am făcut o infecție”

Cu toate că Gabriela Lucuțar nu a oferit un preț exact pentru aceste funeralii, aceasta a subliniat că detaliile sunt mai puțin importante în comparație cu sprijinul oferit unui prieten într-un moment dificil. Ea a menționat că prețurile pentru astfel de evenimente pot varia între 7000 și 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.  Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7.000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a mai spus Gabriela Lucuțar.